Toimituskulut 4.90€, yli 89€ toimitamme kotiin. Myös osamaksut.

Sävel pyöreä mustavalkoinen puuvillamatto – valkoinen/musta

29.00129.00

Ajaton puuvillamatto trendikkäälle sisustajalle. Mustavalkoinen väritys tuo sopivasti kontrastia olohuoneen vaaleaan sisustukseen  ja pyöreä muoto on helppo mitoittaa pieneenkin tilaan, esimerkiksi eteiseen. Saat lastenhuoneeseen leikkisyyttä yhdistelemällä useampia kokoja toisiinsa.

Poista
Tuotetunnus (SKU): VAR-5486-valkoinen-musta-kpl Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , , ,

Kuvaus

Ajaton puuvillamatto trendikkäälle sisustajalle. Mustavalkoinen väritys tuo sopivasti kontrastia olohuoneen vaaleaan sisustukseen  ja pyöreä muoto on helppo mitoittaa pieneenkin tilaan, esimerkiksi eteiseen. Saat lastenhuoneeseen leikkisyyttä yhdistelemällä useampia kokoja toisiinsa.

Imuroi ja tuuleta mattoa säännöllisesti, tarvittaessa pese haalealla vedellä ja kuivata matto tasossa. Tuotteiden väri saattaa vaihdella tuontantoerän mukaan.

 • luonnonmateriaalia
 • molemmin puolin pidettävä

Materiaali: 100% puuvillaa

 

Hoito-ohjeet puuvillamatoille

Puuvillamatto on aina helppo valinta, sillä ne ovat vesipestäviä ja kestävät hyvin kulutusta. Monet valikoimamme puuvillamatot ovat myös molemmin puolin pidettäviä. Suosittelemme suojaamaan puuvillamatot tekstiili- tai mattosuoja-aineella, jolloin vesi ja tahrat ovat helppo pyyhkiä pois matosta heti tuoreeltaan.

Vinkit tahrojen poistoon! 

 • Poista tahrat matosta tuoreeltaan
 • Pyyhi tahrat kostella liinalla
 • Älä käytä liikaa vettä, jotta tahra ei leviä
 • Usein tahranpoiston jälkeen joutuu pesemään koko maton, koska tahra-alue jää helposti näkyviin etenkin vaaleissa matoissa.

Vinkit puuvillamaton pesuun!

 • Puuvillamatto on helppo pestä myös kotona.
 • Pese puuvillamatto haalealla max. 30 vedellä tasossa
 • Kastele matto huolellisesti. Vältä liotusta etenkin värikkäissä matoissa
 • Liuota pesuaine aina ensin veteen. Levitä pesuaineliuos märälle matolle
 • Käytä pehmeää harjaa ja harjaa aina kuteen suuntaisesti. Huom! nukkapintaisia puuvillamattoja ei saa harjata.
 • Huuhtele matto huolellisesti, ettei mattoon jää värjäymiä pesuaineesta. Ole erityisen huolellinen vaaleiden puuvillamattojen huuhtelussa.
 • Kuosittele matto kosteana. Pöyhi nukkapintaisten mattojen pinta hellävaraisesti.
 • Kuivata matto tasossa auringolta suojattuna. Tangolla kuivattaessa mattoon voi tulla venymiä ja valumajälkiä huuhteluvedestä.

Alkuun etenkin puuvillanukkamatoista voi irrota pölyä. Käytössä maton pinta tiivistyy ja pölyäminen vähenee. Tiivispintaiset puuvillamatot eivät pölyä, joten ne sopivat usein myös allegiselle. Imuroi mattoa säännöllisesti sileällä mattosuulakkeella kuteen tai nukan suuntaisesti välttäen turhaa hankausta. Emme suosittele tampparin tai robotti-imurin käyttöä, sillä harjamekanismi voi vahingoittaa mattoa. Vältä maton voimakasta puistelua ja tamppaamista. Kantattujen puuvillamattojen päärme voi aueta puistelussa, jolloin matto voi lähteä purkaantumaan. Usein tuuletus ja harjaus riittävät.

Huomioitavaa maton ostossa

Tiiviisti pakatut mattomme matkaavat meille pitkän matkan, joten uusi paketista avattu matto saattaa tuoksua alkuuun voimakkaasti. Tuoksu hälvenee normaalissa huoneilmassa tai tuulettamalla mattoa kuivalla säällä. Kosteus voi voimistaa tuoksua.

Kaipaatko apua puuvillamaton valintaan? Ole yhteydessä asiakaspalveluumme arkisin klo 8-16 (050 566 9644) tai sähköpostilla asiakaspalvelu@ihankotona.fi niin vastaamme mielellämme kysymyksiin ja olemme apuna oikean maton valinnassa.  

Lisätiedot

Paino Ei saatavilla/-tietoa
Koko

90cmpyöreä, 90 cm pyöreä, 133cmpyöreä, 133 cm pyöreä, 160cmpyöreä, 160 cm pyöreä, 200cmpyöreä, 200 cm pyöreä

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Nyt kampanjana juuttisäilytyskorit!