Toimituskulut 5.90€, yli 99€ ilman toimituskuluja. Myös osamaksut.

- 50%

Vehnä juuttimatto – natural

19.0069.50

Ihanan rouhea juuttimatto kodin oleskelutiloihin. Luonnonmateriaalin kaunis sävy sopii yhteen tämän päivän trendien kanssa. Matto on kaksipuoleinen.

Poista

Kuvaus

Ihanan rouhea juuttimatto kodin oleskelutiloihin. Luonnonmateriaalin kaunis sävy sopii yhteen tämän päivän trendien kanssa.

Luo rento  ja kutsuva sisustus yhdistämällä luonnonmateriaaleja keskenään. Suosittelemme mattoa kuiviin sisätiloihin.

Hoitona säännöllinen imurointi ja tuuletus, tarvittaessa vesipesu. Älä ravistele mattoa! Juuttituotteet voivat alkuun tuoksua voimakkaalta mutta tuoksu hälvenee ajan kuluessa. Tuoksua voi netraloisoida esimerkiksi levittämällä imurointipuuteria tai ruokasoodaa maton päälle, antaa vaikuttaa noin 1 vrk ja imuroida ruokasooda tai imurointipuuteri pois. Kosteana tuoksu voimistuu, joten emme suosittele tuulettamaan koskealla säällä.

  • trendikäs
  • vesipestävä
  • luonnonmateriaalia

Materiaali: 80% juuttia, 20% puuvillaa

Maton paksuus: noin 13 mm

Paino: noin 3 kg/m²

Yleistä luonnonkuitumatoista

Ihanan rouheita ja luonnollisia mattoja kodin eri tiloihin. Matot ovat parhaimmillaan eteisessä ja keittiössä, mutta luova sisustaja käyttää luonnonkuitumattoja tuomaan rentoa ilmettä myös oleskelutiloihin. Luonnonmateriaalit sopivat moderniin ja skandinaaviseen tyyliin, sekä runsaampaan maalaisromanttiseen ja boheemiin sisustukseen.

Luonnonkuiduista valmistetut matot voivat alkuun tuntua karheilta, mutta kuidut pehmenevät käytössä miellyttäviksi. Kuidut ovat antistaattisia. Mattovalikoimasta löytyy myös pyöreitä juuttimattoja ja isoja kokoja.

Juutti on ympäristöystävällinen kasvikuitu, sillä se kasvaa nopeasti eikä viljelyyn tarvita juurikaan lannoitteita. Juuttimatoissa käytetetty juutti on kasvatetaan Intiassa, missä matot myös kudotaan. Juuttimaton hoitoon riittää yleensä imurointi. Kuivahtaneet tahrat lähtevät matosta pois harjaamalla. Mattoa ei kannata turhaan kastella, sillä se voi kovettaa maton. Juuttimatot tuoksuvat alkuun voimakkaasti. Tuoksu hälvenee matosta tuulettamalla sitä ulkona kuivalla säällä. Kosteus voi voimistaa tuoksua. Imurointipuuteri ja ruokasooda neutralisoivat tuoksuja tehokkaasti.

Kysyttävää luonnonkuitumatoista? Ole yhteydessä asiakaspalveluumme arkisin klo 8-16 (050 566 9644) tai sähköpostilla asiakaspalvelu@ihankotona.fi niin vastaamme mielellämme kysymyksiin ja olemme apuna oikean maton valinnassa.  

Mattojen maksu onnistuu kätevästi myös osamaksulla. Toimitamme tilauksesi jopa kotiovelle!

Lisätiedot

Paino Ei saatavilla/-tietoa
Koko

60x90cm, 80x150cm, 80x200cm, 80×150 cm, 140x200cm, 140×200 cm, 160x230cm, 160×230 cm

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.