Toimituskulut 4.90€, yli 89€ toimitamme kotiin. Myös osamaksut.

Black Week – koko valikoima -25%

HUPS, SAAVUIT VANHALLE KAMPANJA SIVULLE! Ei hätää, koodilla IHANKOTONA25 saat kertaostoksesta -25% alennuksen 31.12. saakka. Koodi ei koske mattojen viimeistely -tuotteita eikä lahjakortteja.

Päivitä koti talveen lämpöisellä villamatolla! Villamatto on luonnollinen ja aikaa kestävä valinta laatutietoiselle sisustajalle, joka rakastaa luonnonmateriaaleja. Valikoimastamme löydät villamatot niin moderniin kotiin kuin trendikkääseen ja värikkääseen bohotyyliinkin.

Pehmeät ja ajattomat nukkamatot kodin oleskelutiloihin. Nukkamatolla saat makuuhuoneeseen ylellistä pehmeyttä ja olohuoneeseen kutsuvaa tunnelmaa. Valitse laajasta valikoimasta kotiisi sopivin vaihtoehto.

Lahjaidea perheen pienimmille! Hanki koko perhettä ilahduttava lastenmatto. Ihanat eläinhahmot matossa sulostuttavat pienimpien huonetta ja automatoista löytyy varmasti jokaiselle mieluisimmat reitit.

Helpota kodin vauhdikasta arkea valitsemalla helppohoitoinen ja sileäpintainen matto. Nämä sopivat niin eteiseen, keittiöön, ruokailutilaan kuin olohuoneeseenkin. Helppohoitoinen matto on lapsi – ja lemmiperheiden arjen pelastus! Katso koko valikoimamme tästä.

Eikö villamatto ole sinun juttusi, mutta haluat sisustaa luonnonmateriaaleilla? Valitse luonnonmateriaaleista kotiisi puuvillaa, juuttia ja sisalia!

Piristä kotisi sisustusta trendikkäillä huonekaluilla. Pikkupöydät sopivat niin sivupöydiksi, yöpöydiksi kuin lastenhuoneeseenkin. Täydennä sisustusta esimerkiksi rottinkituolilla tai makrame-rahilla. Katso koko huonekaluvalikoimamme!

Nimike lisätty ostoskoriin.
0 nimikettä - 0.00
Nyt kampanjana juuttisäilytyskorit!