Käytävämatot

Käytävämatot ovat helppohoitoinen ja tyylikäs ratkaisu kodin eteis- ja aulatiloihin, keittiöön, ruokapöydän alle ja kodinhoitohuoneeseen. Käytävämatot ovat loistava valinta myös lapsi- ja lemmikkiperheeseen. Matoista löytyy runsas valikoima värejä kokoja ja kuoseja. Koska kodit eivät ole vakiokokoisia, saat meiltä mattoja myös MITTOJEN MUKAAN.

Tuotekategoriat

Värin mukaan

Koon mukaan

SUODATA

Näytetään tulokset 1–50 / 104


Yleistä käytävämatoista

Käytävämattolaadut ovat joka kodin yleismattoja. Tuotevalikoimastamme löytyy helppohoitoisia ja tyylikkäitä ratkaisuja kodin eteis- ja aulatiloihin, keittiöön, ruokapöydän alle ja kodinhoitohuoneeseen. Käytävämatot ovat loistava valinta myös lapsi- ja lemmikkiperheeseen. Käytävämatoista löytyy runsas valikoima värejä luonnollisista beigen ja harmaan sävyistä vihreään, siniseen ja punaiseen mattoon. Valikoimasta löytyy paljon eri kokoja ja kuoseja, myös pyöreitä mattoja. Koska kodit eivät ole vakiokokoisia, saat meiltä mattoja myös MITTOJEN MUKAAN.

Ohjeita maton valintaan

Käytävämatot ovat helppohoitoisia, sileäpintaisia ja pölyämättömiä, joten ne sopivat usein myös allergiselle. Valikoimastamme löytyy myös mattoja liukumattomalla pohjalla. Huomioithan lattiasi materiaalin valitessasi käytävämattoa. Esimerkiksi parkettilattialle kumipohjainen matto, ei ole paras vaihtoehto. Kumipohjaisia mattoja emme suosittele myöskään käytettäväksi lattialämmityksen kanssa.  Matot kudotulla pohjalla sopivat useimpien lattiamateriaalien kanssa sekä lattialämmitykselle. Kudotun maton alla erillinen liukestehuopa tai -kangas suojaa lattiaa kulutukselta ja pitää maton paikallaan.

Hoito-ohjeet

Kaikki tuoteryhmän matot ovat vesipestäviä. Pienet tahrat on helppo pyyhkäistä puhtaaksi kostealla nukkaamattomalla liinalla. Muuten hoidoksi riittää säännöllinen imurointi ja tuuletus. Emme suosittele tampparin tai robotti-imurin käyttöä, sillä harjamekanismi voi kuluttaa etenkin maton reunakanttausta. 

Useat mallit ovat myös tilattavissa mittojen mukaan omalla pituudella. Myös isoja kokoja saatavilla. 

Kaipaatko apua käytävämaton valintaan? Ole yhteydessä asiakaspalveluumme arkisin klo 8-16 (050 566 9644) tai sähköpostilla asiakaspalvelu@ihankotona.fi niin vastaamme mielellämme kysymyksiin ja olemme apuna oikean maton valinnassa.  

Mattojen maksu onnistuu kätevästi myös osamaksulla. Toimitamme helppohoitoiset käytävämatot jopa kotiovelle saakka. 

Paytrailin tarjoamat maksutavat
Klarna. Kokeile ennen kuin maksat.
Nimike lisätty ostoskoriin.
0 nimikettä - 0.00