Kuviolliset matot

Säväytä kuvioilla! Saat pelkistettyyn sisustukseen särmää valitsemalla mattoon näyttävän kuvion. Ole rohkea ja valitse kuviollinen matto olohuoneen katseenvangitsijaksi. Tältä sivulta löydät itämaisia mattoja, raidallisia mattoja, mattoja graafisella kuviolla tai kukkakuosilla.

Itämaiset matot ovat aikaa kestäviä klassikoita, jotka tuovat tilaan ripauksen eleganssia. Näissä mattoissa yhdistyvät värit ja perinteiset kuvioinnit, mitkä tekevät niistä ajattoman kauniita niin perinteiseen kuin moderniinkin sisustukseen. Itämaiset matot luovat tilaan lämpimän ja kutsuvan tunnelman.

Graafiset kuviolliset matot tuovat puolestaan tilaan modernia ja trendikästä ilmettä. Graafisissa matoissa on abstrakteja muotoja, geometrisia kuvioita tai rohkeita väriyhdistelmiä,. Matot tuovat sisustukseen energistä tunnelmaa ja persoonallista ilmettä.

Raidalliset matot tarjoavat perinteisen ja ajattoman vaihtoehdon sisustukseen. Raidat voivat olla ohuita tai paksuja, vaakasuoria tai pystysuoria, neutraaleja tai värikkäitä, mikä vain sopii sinun tyyliisi parhaiten.

Kukkakuvioiset matot sopivat pehmeään ja romanttiseen sisustustunnelmaan. Kukkakuvioiset matot sopivat hyvin makuuhuoneeseen, olohuoneeseen tai vierashuoneeseen,  missä ne luovat sisustukseen pehmeää ja rentouttavaa tunnelmaa.

Valitse suosikkisi kuviollinen matto valikoimasta!

Tuotekategoriat

Värin mukaan

Koon mukaan

SUODATA

Näytetään kaikki 44 tulosta

Paytrailin tarjoamat maksutavat
Klarna. Kokeile ennen kuin maksat.
Nimike lisätty ostoskoriin.
0 nimikettä - 0.00