Tutustu kesäisiin uutuuksiimme.

Villamatot

Trendikkäät ja ihanat villamatot kodin paraatipaikoille. Hillityt kuosit ja neutraalit värit antavat matoille ajattoman ilmeen. Yhdistele eri kokoja ja kuoseja toisiinsa, saat kotiisi yhtenäisen ja rauhallisen ilmeen. Villa tuntuu lämpimältä jalan alla.
Valikoimastamme löydät isoja villamattoja, värikkäitä villamattoja ja vaaleita villamattoja luonnollisissa sävyissä. Tutustu täältä myös valikoimamme villaisiin sisustustyynyihin ja villaisiin raheihin!

Valikoimamme viimeiset villamatto kappaleet myymme edullisesti alehintaan.

Tuotekategoriat

Värin mukaan

Koon mukaan

SUODATA

Näytetään kaikki 48 tulosta

Yleistä villamatoista

Valikoimastamme löydät trendikkäät ja luonnolliset villamatot kodin paraatipaikoille. Villamatoissa hillityt kuosit ja neutraalit värit antavat matoille ajattoman ja modernin ilmeen. Värikkäillä villamatoilla luot kotiisi boheemia tunnelmaa.Yhdistele eri kokoja ja kuoseja toisiinsa, niin saat kotiisi yhtenäisen ja rauhallisen ilmeen. Villamattoa voit käyttää kaikissa kodin tiloissa, kuten olohuoneessa, makuuhuoneessa, lastenhuoneessa, eteisessä tai keittiössä. Villamatto tuntuu ihanan lämpimältä jalan alla. Useat kudotut villamatot ovat myös kaksipuoleisia. Valikoimastamme löydät useita eri vaihtoehtoja moneen eri tyyliin. Saatavilla useita eri kokoja, myös iso koko.

Villan hoito-ohjeet

Luonnollinen villa on materiaalina likaa hylkivä, joten se on helppohoitonen valinta moneen tilaan. Villamaton hoitoon riittää useimmiten vain tuuletus ja säännöllinen imurointi. Kuivahtaneen lian voi harjata pois matosta. Vinkki villamaton hoitoon; talvella lumihankipesu raikastaa ja kirkastaa maton. Turhaa vesipesua kannattaa välttää. Paikalliseen tahran puhdistukseen suosittelemme luonnollisia ja rasvapitoisia marseille- ja sappisaippuoita. Villamatto on paloturvallinen valinta, sillä villa ei syty helposti palamaan ja sammuu itsestään. Villamatot sopivat hyvin myös lattialämmityksen kanssa.  

Alkuun villamatosta voi irrota nukkaa. Käytössä maton pinta tiivistyy ja pölyäminen vähenee. Imuroi mattoa säännöllisesti sileällä mattosuulakkeella kuteen tai nukan suuntaisesti välttäen turhaa hankausta. Emme suosittele tampparin tai robotti-imurin käyttöä, sillä harjamekanismi voi vahingoittaa mattoa. Vältä maton voimakasta puistelua, tuuletus ja harjaus riittää. Villa voi aiheuttaa allergiaa. 

Huomioitavaa villamaton ostossa

Tiiviisti pakatut mattomme matkaavat meille pitkän matkan, joten uusi paketista avattu matto saattaa tuoksua alkuuun voimakkaasti. Tuoksu hälvenee normaalissa huoneilmassa tai tuulettamalla mattoa kuivalla säällä. Kosteus voi voimistaa tuoksua. 

Mattovalmistajiemme käyttämä villa on mulesing-vapaata ja on peräisin Intiasta, Iso-Britanniasta sekä Uudesta-Seelannista.  

Kysyttävää villamatoista? Ole yhteydessä asiakaspalveluumme arkisin klo 8-16 (050 566 9644) tai sähköpostilla asiakaspalvelu@ihankotona.fi niin vastaamme mielellämme kysymyksiin ja olemme apuna oikean maton valinnassa.  

Mattojen maksu onnistuu kätevästi myös osamaksulla. Toimitamme villamatot jopa kotiovelle!  

Paytrailin tarjoamat maksutavat
Klarna. Kokeile ennen kuin maksat.
Nimike lisätty ostoskoriin.
0 nimikettä - 0.00