Nukkamatot

Pehmeät ja kutsuvat nukkamatot kodin oleskelutiloihin. Neutraalit värit sopivat hyvin skandinaaviseen sisustukseen, vahvoilla kuoseilla saat sisustukseen särmää. Valitse laajasta nukkamatto valikoimasta kotiisi sopivin vaihtoehto.

Nukkamattojen pehmeä ja kutsuva pinta tekevät niistä ihanteellisen valinnan tiloihin, joissa halutaan lisätä mukavuutta ja viihtyisyyttä, kuten olohuoneeseen, makuuhuoneeseen tai vaikkapa lasten leikkitilaan. Matot tuntuvat mukavalta paljaiden jalkojen alla ja luovat tilaan lämpimän ja kutsuvan tunnelman.

Valikoimastamme löydät nukkamattoja yksivärisinä useissa eri väreissä. Neutraalit sävyt, kuten beige, harmaa ja valkoinen, sopivat erinomaisesti skandinaaviseen sisustukseen, luoden tilaan raikasta ja rauhallista tunnelmaa. Vahvat kuviot ja värikkäät sävyt puolestaan tuovat sisustukseen särmää ja persoonallisuutta, toimien katseenvangitsijoina ja antaen tilalle omaperäistä ilmettä.

Nukkamatot ovat paitsi tyylikkäitä myös käytännöllisiä valintoja. Niiden pehmeä pinta suojaa lattiaa ja vaimentaa ääniä, mikä tekee niistä erinomaisia valintoja esimerkiksi kerrostaloasuntoihin tai tiloihin, joissa halutaan vähentää kaikua tai askelten ääntä.

Tuotekategoriat

Värin mukaan

Koon mukaan

SUODATA

Näytetään tulokset 1–50 / 94

Yleistä nukkamatoista

Pehmeät ja kutsuvat matot kodin oleskelutiloihin. Neutraalit sävyt, kuten valkoinen matto, beige matto ja harmaa matto, sopivat hyvin skandinaaviseen sisustukseen. Vahvoilla väreillä ja näyttävillä kuoseilla saat sisustukseen särmää. Laajasta nukkamattovalikoimastamme löytyy muhkeita ja ylellisiä nukkamattoja tai lyhytnukkaisia ja kevyitä silkkisiä viskoosimattoja. Valitse valikoimasta kotiisi sopivin vaihtoehto. Matoista saatavilla myös jättikokoja 240x340 cm ja 200x300 cm sekä pyöreitä mattoja! 

Ohjeita nukkamaton valintaan

Viskoosiset lyhytnukkaiset matot heijastavat kauniisti valoa. Maton pinta on kauniin silkkimäinen ja mattojen sävy vaihtelee eläväisesti nukan suunnan mukaan. Matot ovat pääsääntöisesti kevyitä ja edukseen kodin oleskelutiloissa, joissa matto ei joudu niin kovalle kulutukselle. Viskoosi on materiaalina herkkä ja sietää huonosti kostetta. Painavista huonekaluista voi jäädä painauma pehmeään nukkapintaan. Suosittelemme suojaamaan viskoosimatot tekstiili- tai mattosuoja-aineella, jolloin kosteus ja tahrat ovat helppo pyykiä pois matosta heti tuoreeltaan. Myös pelkkä vesi voi jäättää läikän mattoon.

Lyhytnukkaiset matot ovat helppohoitoisia nukkamattoja kodin kaikkiin tiloihin. Matot tuntuvat ihanan pehmeältä jalkojen alla, eivätkä pölyä. Muhkeat nukkamatot suorastaan houkuttelevat matolle loikoilemaan. Kokeile nukkamattoa esimerkiksi makuunhuoneeseen luomaan hotellitunnelmaa tai pyöreää mattoa kuiviin wc-tiloihin. Kaikki nukkamattomme ovat pölyämättömiä ja sopivat usein myös allergiselle. Matoissa on huokoinen ja hengittävä pohja, joten ne sopivat lattialämmityksen kanssa.

Hoito-ohjeet

Imuroi nukkamattoa säännöllisesti sileällä mattosuulakkeella nukan suuntaisesti välttäen turhaa hankausta. Vinkki! Imuroi matto rauhallisin vedoin, jotta saat kaikki roskat pois nukan seasta. Emme suosittele tampparin tai robotti-imurin käyttöä, sillä harjamekanismi voi vahingoittaa mattoa.Tahrat nukkamatosta kannattaa puhdistaa heti tuoreeltaan hellävaraisesti. Matot ovat pääsääntöisesti vesipestäviä, mutta turhaa pesua kannattaa välttää. Suosittelemme matoille ammattimaista vesipesua pesulassa. Jos peset peset maton itse, älä käytä pesussa harjaa, sillä se voi vahingoittaa maton nukkaa. Muista huolehtia hyvästä huuhtelusta ja kuivaa matto tasossa.  

Kaipaatko apua nukkamattojen mattovalintaan? Ole yhteydessä asiakaspalveluumme arkisin klo 8-16 (050 566 9644) tai sähköpostilla asiakaspalvelu@ihankotona.fi niin vastaamme mielellämme kysymyksiin ja olemme apuna oikean maton valinnassa.  

Mattojen maksu onnistuu kätevästi myös osamaksulla. Toimitamme nukkamatot jopa kotiovelle saakka. 

Paytrailin tarjoamat maksutavat
Klarna. Kokeile ennen kuin maksat.
Nimike lisätty ostoskoriin.
0 nimikettä - 0.00