Nukkamatot

Pehmeät ja kutsuvat matot kodin oleskelutiloihin. Neutraalit värit sopivat hyvin skandinaaviseen sisustukseen, vahvoilla kuoseilla saat sisustukseen särmää. Valitse laajasta valikoimasta kotiisi sopivin vaihtoehto.

Tuotekategoriat

Värin mukaan

Koon mukaan

SUODATA

Näytetään tulokset 1–50 / 94

Yleistä nukkamatoista

Pehmeät ja kutsuvat matot kodin oleskelutiloihin. Neutraalit värit, kuten valkoinen ja harmaa, sopivat hyvin skandinaaviseen sisustukseen. Vahvoilla väreillä ja näyttävillä kuoseilla saat sisustukseen särmää. Laajasta nukkamattovalikoimastamme löytyy muhkeita ja ylellisiä nukkamattoja tai lyhytnukkaisia ja kevyitä viskoosimattoja. Valitse valikoimasta kotiisi sopivin vaihtoehto. Myös jättikokoja ja pyöreitä mattoja! 

Ohjeita nukkamaton valintaan

Viskoosiset lyhytnukkaiset matot heijastavat kauniisti valoa. Maton pinta on kauniin silkkimäinen ja mattojen sävy vaihtelee eläväisesti nukan suunnan mukaan. Matot ovat pääsääntöisesti kevyitä ja edukseen kodin oleskelutiloissa, joissa matto ei joudu niin kovalle kulutukselle. Viskoosi on materiaalina herkkä ja sietää huonosti kostetta. Painavista huonekaluista voi jäädä painauma pehmeään nukkapintaan. Suosittelemme suojaamaan viskoosimatot tekstiili- tai mattosuoja-aineella, jolloin kosteus ja tahrat ovat helppo pyykiä pois matosta heti tuoreeltaan. Myös pelkkä vesi voi jäättää läikän mattoon.

Lyhytnukkaiset matot ovat helppohoitoisia nukkamattoja kodin kaikkiin tiloihin. Matot tuntuvat ihanan pehmeältä jalkojen alla, eivätkä pölyä. Muhkeat nukkamatot, kuten Darla ja Kuura suorastaan houkuttelevat matolle loikoilemaan. Kokeile nukkamattoa esimerkiksi makuunhuoneeseen luomaan hotellitunnelmaa tai pyöreää mattoa kuiviin wc-tiloihin. Kaikki nukkamattomme ovat pölyämättömiä ja sopivat usein myös allergiselle. Matoissa on huokoinen ja hengittävä pohja, joten ne sopivat lattialämmityksen kanssa.

Hoito-ohjeet

Imuroi nukkamattoa säännöllisesti sileällä mattosuulakkeella nukan suuntaisesti välttäen turhaa hankausta. Vinkki! Imuroi matto rauhallisin vedoin, jotta saat kaikki roskat pois nukan seasta. Emme suosittele tampparin tai robotti-imurin käyttöä, sillä harjamekanismi voi vahingoittaa mattoa.Tahrat nukkamatosta kannattaa puhdistaa heti tuoreeltaan hellävaraisesti. Matot ovat pääsääntöisesti vesipestäviä, mutta turhaa pesua kannattaa välttää. Suosittelemme matoille ammattimaista vesipesua pesulassa. Jos peset peset maton itse, älä käytä pesussa harjaa, sillä se voi vahingoittaa maton nukkaa. Muista huolehtia hyvästä huuhtelusta ja kuivaa matto tasossa.  

Kaipaatko apua nukkamattojen mattovalintaan? Ole yhteydessä asiakaspalveluumme arkisin klo 8-16 (050 566 9644) tai sähköpostilla asiakaspalvelu@ihankotona.fi niin vastaamme mielellämme kysymyksiin ja olemme apuna oikean maton valinnassa.  

Mattojen maksu onnistuu kätevästi myös osamaksulla. Toimitamme nukkamatot jopa kotiovelle saakka. 

Paytrailin tarjoamat maksutavat
Klarna. Kokeile ennen kuin maksat.
Nimike lisätty ostoskoriin.
0 nimikettä - 0.00