Pöydät

Onko sinulla etsinnässä sohvapöytä, pikkupöytä, sivupöytä, yöpöytä tai kukkapöytä? Tutustu valikoimmeemme ja löydä käytännölliset pienet sohvapöydät, sivupöydät ja kukkapöydät edullisesti ihankotona.fi valikoimasta. Erilaisia pikkupöytä malleja saatavilla valikoimastamme!

Sohvapöytä on olohuoneen keskipiste ja samalla käytännöllinen apuväline esimerkiksi kahvikupin tai kirjan säilyttämiseen. Valitse valikoimastamme juuri sinun tilaasi sopiva sohvapöytä ja täydennä sisustusta tyylikkäästi. Kukkapöytä olohuoneessa taas luo kodikasta tunnelmaa ja antaa mahdollisuuden tuoda viherkasveja osaksi sisustusta.

Trendikkäät pikkupöydät tuovat kotiisi kaivattua laskutilaa eteisestä olohuoneeseen. Yöpöytä on taas olennainen osa makuuhuoneen sisustusta.  Pöytävalikoimastamme löytyy edullisia jokaiseen kotiin sopivia pikkupöytiä, jotka sopivat yöpöydiksi, sivupöydiksi, lamppupöydiksi ja sohvapöydiksi. Kokeile pyöreää pikkupöytää esimerkiksi olohuoneeseen tai lastenhuoneeseen. Tarjoilupöytä tuo kaivattua laskutilaa keittiöön tai olohuoneeseen. Kevyttä pöytää on helppo siirrellä.

Tuotekategoriat

Värin mukaan

Koon mukaan

Yleistä huonekaluista


Tervetuloa tutustumaan verkkokauppamme huonekaluvalikoimaan! Etsitpä sitten pienhuonekaluja täydentämään olohuonettasi tai tarvitsetpa käytännöllisiä säilytysratkaisuja eteiseen, meiltä löydät kauniita ja edullisia vaihtoehtoja jokaiseen tarpeeseen.

Olohuoneen sydän on usein sohvapöytä, ja meiltä löydät valikoiman pieniä sohvapöytiä, jotka täydentävät sisustustasi ja tarjoavat käytännöllistä lisätilaa esimerkiksi juomille tai pienille koristeille, kuten kyntilöille. Valitse joukosta juuri sinun tilaasi sopiva tyyli ja väri, olipa se sitten moderni, perinteinen tai skandinaavinen.

Tarvitsetko lisää säilytystilaa? Tutustu seinähyllyihin ja hyllyköihin, jotka niin olohuoneeseen kuin eteisen säilytysratkaisuksi. Hyllyt tarjoavat säilytystilaa kirjoille, koriste-esineille ja muille kodin tavaroille samalla lisäten tilan tyylikästä ilmettä.

Onko etsinnässä nojatuoli, rahi tai lisäistuin olohuoneeseen? Valikoimastamme löydät nojatuolit ja monipuoliset rahit. Rahit toimivat tarvittavaessa myös lisäistumena tai laskutasona.

Useimmat valikoimamme huonekalut toimitetaan paketissa kasaamattomana. Ohjeet pöytien, hyllyjen ja tuolien kasaamiseen löydät aina tilaamasi tuotteen mukana, ellei tuote ole jo valmiiksi kasattu. Kaikki valikoimamme huonekalut ovat tarkoitettu vain sisäkäyttöön.

Pyyhi huonekaluista pölyt ja lika kuivalla tai nihkeällä siivousliinalla. Rahien ja nojatuolien puhdistukseen voit käyttää tekstiileille sopivaa puhdistusainetta.

Paytrailin tarjoamat maksutavat
Klarna. Kokeile ennen kuin maksat.
Nimike lisätty ostoskoriin.
0 nimikettä - 0.00