Terassi- ja kuramatot

Paljon kulkua, kenkiä ja hiekkaa; eteistilat ovat kodin vaativimpia paikkoja. Valitse kuran pysäyttämiseen mittavasta valikoimastamme sopivin kuramatto vaihtoehto. Pehmeä nukkapintainen matto tuntuu mukavalta jalan alla, paksumpi kuramatto on paikallaan, kun tarvitset järeämpää suojaa. Kuramatoissa on napakka pohjaus, joten matto pysyy hyvin paikoillaan. Useissa laaduissa on saatavilla rullatavaraa, valitse rullasta sopiva leveys ja maton pituuden voit päättää itse.

Löydä ihankotona.fi valikoimasta ulkotiloihin sopiva terassimatto. Valikoimastamme löydät katseen- ja säänkestävät polypropeeni matto vaihtoehtoehdot sekä perinteiset terassimatot nappulapohjalla. Meiltä saat tilattua myös mittatilaus matot terassille. Ole yhdessä asiakaspalveluumme, jos tarvitset apuamme maton valintaan!

Tuotekategoriat

Värin mukaan

Koon mukaan

SUODATA

Näytetään tulokset 1–50 / 54

Yleistä terassi- ja kuramatoista

Paljon kulkua, kenkiä ja hiekkaa; eteistilat ovat kodin vaativimpia paikkoja. Valitse kuran pysäyttämiseen mittavasta matto valikoimastamme sopivin vaihtoehto. Pehmeä nukkapintainen matto tuntuu mukavalta jalan alla ja paksumpi kuramatto on paikallaan, kun tarvitset järeämpää suojaa. Kuramatoissa on napakka pohjaus, joten matto pysyy hyvin paikoillaan. Useissa laaduissa on saatavilla rullatavaraa omalla mitalla, joten valise rullasta sopiva leveys ja maton pituuden voit päättää itse.

Pahimmat kurat voit pysäyttää jo ulos valitsemalla oven ulkopuolelle sopivan maton. Tyylikkäällä ovenedusmatolla saat myös näyttävyyttä sisääntuloon.

Eteisen kuramaton tarkoitus on pysäyttää kura tuulikaappiin tai eteistilaan. Kuramattojen voimakas pintakuviointi kerää hiekan ja kuran tehokkaasti sisäänsä, niin että kura ei leviä ympäri kotia. Matosta hiekka on helppo imuroida pois.

Kuramaton valinnassa on tärkeää ottaa huomioon lattiamateriaali. Puu- ja parkettilattiat ovat herkkiä kosteudelle, esimerkiksi kenkien mukana tuleva kosteus menee lateksipohjaisen maton läpi. Vinyylipohjaiset matot pidättävät vettä paremmin, mutta kosteutta voi tiivistyä maton alle, siksi on tärkeää tarkistaa lattia säännöllisesti. Lattialämmitys asettaa myös omat vaatimuksensa kuramatoille. Lattialämmitteiseen tilaan tiivis lateksi- ja vinyylipohja eivät ole paras vaihtoehto. Älä peitä koko lattiaa tiiviillä matolla, tai valitse läpäisevämpi vaihtoehto

Hoida kuramattoa imuroimalla se säännöllisesti, tarvittaessa tuuleta, vältä puistelua ja tamppaamista. Pese matto tarvittaessa haalealla vedellä, vältä kuitenkin turhaa pesua. Huomioi, että nukkapintaiset kuramatot saattavat etenkin uutena hieman pölytä.

Terassimatot ovat säänkestäviä ja helppohoitoisia mattoja, joista osa soveltuu hyvin myös kodin sisätiloihin, kuten keittiöön, eteiseen tai aulatiloihin. Matoissa on uv-suojaus ja mattoja on mahdollista tilata omien mittojen mukaan myös isoja kokoja. 

Kaipaatko apua valintaan? Ole yhteydessä asiakaspalveluumme arkisin klo 8-16 (050 566 9644) tai sähköpostilla asiakaspalvelu@ihankotona.fi niin vastaamme mielellämme kysymyksiin ja olemme apuna oikean maton valinnassa.  

Mattojen maksu onnistuu kätevästi myös osamaksulla. Toimitamme tilauksesi jopa kotiovelle saakka. 

Paytrailin tarjoamat maksutavat
Klarna. Kokeile ennen kuin maksat.
Nimike lisätty ostoskoriin.
1 nimike - 41.30