Lasten matot

Ihanat lastenmatot perheen pienimmille. Raikkailla väreillä ja veikeillä kuoseilla saat lastenhuoneeseen iloisen ilmeen. Ihanat eläinhahmot sulostuttavat pienimpien huonetta ja automatoista löytyy varmasti jokaiselle mieluisimmat reitit. Kaikki lastenmattomme ovat vesipestäviä. Vinkki: kokeile tyylikästä mustavalkoista mattoa rohkeasti myös muihin huoneisiin.

Tuotekategoriat

Värin mukaan

Koon mukaan

Yleistä lastenmatoista

Ihanat lastenmatot perheen pienimmille. Raikkailla väreillä ja veikeillä kuoseilla saat lastenhuoneeseen iloisen ilmeen. Ihanat eläinhahmot sulostuttavat pienimpien huonetta ja automatoista löytyy varmasti jokaiselle mieluisimmat reitit. 

Lastenhuoneessa vietetään paljon aikaa lattialla, joten matolla valintaan kannattaa panostaa ja kiinnittää erityistä huomiota. Pehmeä ja lämmin matto miellyttää sekä isompia ja pienempiä leikkijöitä kylmän lattian sijaan. 

Lastenhuoneen maton valinta ja hoito-ohjeet

Lastenhuoneessa on tärkeää, että matto kestää kulutusta ja on helppo pitää puhtaana. Tiivis ja napakka pinta pitää ryhtinsä kovassakin menossa. Pikkutahrat on helppo puhdistaa paikallisesti miedolla pesuliuoksella tai tekstiilipesuaineella pyyhkimällä. Isomman vahingon sattuessa, kaikki valikoimamme lastenmatot ovat myös vesipestäviä. Imuroi mattoa säännöllisesti sileällä mattosuulakkeella kuteen tai nukan suuntaisesti välttäen turhaa hankausta. Emme suosittele tampparin tai robotti-imurin käyttöä, sillä harjamekanismi voi vahingoittaa mattoa.

Tiettyyn ikävaiheeseen kuuluu yhtenä osana vauhdikkaat autoleikit. Automaton napakka kumipohja pitää maton hyvin paikallaan lattialla. Perinteisen värikkään liikennematon lisäksi valikoimastamme löytyy tyylikäs mustavalkoinen Automatto. Rohkea sisustaja kokeilee mustavalkoista automattoa myös muissa tiloissa, kuten eteisessä.  

Lastenkuosien lisäksi lastenhuoneeseen soveltuvat kudotut puuvilla- ja villamatot. Kudotut matot ovat kevyitä käsitellä ja kuoseiltaan hillitympiä, joten ne rauhoittavat lastenhuoneen jo muuten värikästä ilmettä. Kudottuun mattoon ryhtiä saa erillisellä liukuesteellä.

Huomioitavaa maton ostossa

Tiiviisti pakatut mattomme matkaavat meille pitkän matkan, joten uusi paketista avattu matto saattaa tuoksua alkuuun. Tuoksu hälvenee normaalissa huoneilmassa tai tuulettamalla mattoa kuivalla säällä. Kosteus voi voimistaa tuoksua. 

Huomioithan lastenhuoneenmattoa valitessa myös lapsen ikätason ja oman mielipiteen. Esimerkiksi villamatto voi tuntua pistelevältä lattialla leikkivän lapsen mielestä. 

Kaipaatko apua lastenhuoneen mattovalintaan? Ole yhteydessä asiakaspalveluumme arkisin klo 8-16 (050 566 9644) tai sähköpostilla asiakaspalvelu@ihankotona.fi niin vastaamme mielellämme kysymyksiin ja olemme apuna oikean maton valinnassa. 

Mattojen maksu onnistuu kätevästi myös osamaksulla. Toimitamme tilauksesi jopa kotiovelle saakka!  

Paytrailin tarjoamat maksutavat
Klarna. Kokeile ennen kuin maksat.
Nimike lisätty ostoskoriin.
0 nimikettä - 0.00