Tuolit, rahit ja jakkarat

Onko sinulla etsinnässä tuoli, rahi, jakkara tai nojatuoli? Tältä sivulta löydät valikoimastamme rahit, nojatuolit ja jakkarat! Tutustu tällä sivulla tuoli valikoimaamme ja löydä oma suosikkisi.

Pyöräytä rahi jalkojen alle tai käytä pienenä aputasona olohuoneessa. Pieni tuoli toimii oleskelutiloissa myös laskutasona tai pikkupöytänä. Voit käyttää tuoleja ja raheja pieninä sisustuksen mausteina tai yhdistää samankaltaisista tuotteista rauhallisia isompia kokonaisuuksia.

Rahi- ja tuolivalikoimastamme löytyy edullisesti nojatuoleja, raheja ja jakkaroita.  Meiltä löydät tuoleja, raheja ja jakkaroita sekä muita huonekaluja myös alennuksella.

Tuotekategoriat

Värin mukaan

Koon mukaan

SUODATA

Näytetään kaikki 8 tulosta

Yleistä huonekaluista


Tervetuloa tutustumaan verkkokauppamme huonekaluvalikoimaan! Etsitpä sitten pienhuonekaluja täydentämään olohuonettasi tai tarvitsetpa käytännöllisiä säilytysratkaisuja eteiseen, meiltä löydät kauniita ja edullisia vaihtoehtoja jokaiseen tarpeeseen.

Olohuoneen sydän on usein sohvapöytä, ja meiltä löydät valikoiman pieniä sohvapöytiä, jotka täydentävät sisustustasi ja tarjoavat käytännöllistä lisätilaa esimerkiksi juomille tai pienille koristeille, kuten kyntilöille. Valitse joukosta juuri sinun tilaasi sopiva tyyli ja väri, olipa se sitten moderni, perinteinen tai skandinaavinen.

Tarvitsetko lisää säilytystilaa? Tutustu seinähyllyihin ja hyllyköihin, jotka niin olohuoneeseen kuin eteisen säilytysratkaisuksi. Hyllyt tarjoavat säilytystilaa kirjoille, koriste-esineille ja muille kodin tavaroille samalla lisäten tilan tyylikästä ilmettä.

Onko etsinnässä nojatuoli, rahi tai lisäistuin olohuoneeseen? Valikoimastamme löydät nojatuolit ja monipuoliset rahit. Rahit toimivat tarvittavaessa myös lisäistumena tai laskutasona.

Useimmat valikoimamme huonekalut toimitetaan paketissa kasaamattomana. Ohjeet pöytien, hyllyjen ja tuolien kasaamiseen löydät aina tilaamasi tuotteen mukana, ellei tuote ole jo valmiiksi kasattu. Kaikki valikoimamme huonekalut ovat tarkoitettu vain sisäkäyttöön.

Pyyhi huonekaluista pölyt ja lika kuivalla tai nihkeällä siivousliinalla. Rahien ja nojatuolien puhdistukseen voit käyttää tekstiileille sopivaa puhdistusainetta.

Paytrailin tarjoamat maksutavat
Klarna. Kokeile ennen kuin maksat.
Nimike lisätty ostoskoriin.
0 nimikettä - 0.00