Ale

Etsitkö sisustamisen löytöjä netistä alehintaan? Täältä löydät mallistostamme ale matot ja sisustustuotteet. Valikoimassa on poistuvia tuotteita sekä kampanjahintaisia tuotteita. Ale matot ja sisustusvalikoimamme valikoimamme vaihtelee sesongin mukaan. Ale valikoimastamme löydät mm. mattoja, sisustustyynyjä ja huonekaluja alennuksella.

Alehintaisesta huonekalu valikoimastamme löydät alennuksella sohvapöytiä, pikkupöytiä, hyllyjä, nojatuoleja, sivupöytiä ja raheja.

Ale mattojen valikoimastamme löydät kampanjahintaisia mattoja ja mallistostamme poistuvia villamattoja, puuvillamattoja, itämaisia mattoja sekä helppohoitoisia joka kodin monikäyttömattoja. Alemattojen koot vaihtelevat makuuhuone ja wc-tiloihin sopivista pikkumatoista, pyöreisiin mattoihin sekä isoihin mattoihin.

Tarjoamme monipuolisen valikoiman poistuvia tuotteita sekä kampanjahintaisia löytöjä, jotka sopivat täydellisesti sisustuksen päivitykseen tai uuden ilmeen luomiseen kotiisi. Tutustu alevalikoimaamme ja löydä sisustuksen aarteet edullisesti verkosta!

Tuotekategoriat

Värin mukaan

Koon mukaan

SUODATA

Näytetään tulokset 1–50 / 145

Paytrailin tarjoamat maksutavat
Klarna. Kokeile ennen kuin maksat.
Nimike lisätty ostoskoriin.
0 nimikettä - 0.00