Kalusteet

Koti tuntuu kodilta, kun siellä on kaikki tarpeellinen. Piristä sisustusta pienillä huonekaluilla ja käytännöllisillä yksityiskohdilla. Kalusteet viimeistelevät kodin sisustuksen. Uudista kotisi ilmettä esimerkiksi kauniilla pikku hyllyllä tai lisää olohuoneeseen pienet pyöreät pöydät käteviksi apupöydiksi. Valitse sinua miellyttävä kokonaisuus ja yhdistele toisiinsa sopivia kalusteita.

Kalustevalikoimastamme löytyy raheja, pikkupöytiä, sohvapöytiä, nojatuoleja, sivupöytiä, hyllykköjä ja seinähyllyjä.

Yhdistelemällä erilaisia kalusteita voit rakentaa kotiisi juuri sinulle sopivan kokonaisuuden, joka sopii omaan sisustustyylisii.  Olipa sisustustyylisi sitten klassinen, romanttinen, moderni tai boheemi, meiltä löydät varmasti jotain juuri sinulle. Meiltä löydät kalusteet edulliseen hintaan, joten voit luoda unelmiesi kodin ilman suurta budjettia. Tutustu, ihastu ja tilaa suosikkisi kotiovelle jo tänään!

Tuotekategoriat

Värin mukaan

Koon mukaan

SUODATA

Näytetään kaikki 42 tulosta

Yleistä huonekaluista


Tervetuloa tutustumaan verkkokauppamme huonekaluvalikoimaan! Etsitpä sitten pienhuonekaluja täydentämään olohuonettasi tai tarvitsetpa käytännöllisiä säilytysratkaisuja eteiseen, meiltä löydät kauniita ja edullisia vaihtoehtoja jokaiseen tarpeeseen.

Olohuoneen sydän on usein sohvapöytä, ja meiltä löydät valikoiman pieniä sohvapöytiä, jotka täydentävät sisustustasi ja tarjoavat käytännöllistä lisätilaa esimerkiksi juomille tai pienille koristeille, kuten kyntilöille. Valitse joukosta juuri sinun tilaasi sopiva tyyli ja väri, olipa se sitten moderni, perinteinen tai skandinaavinen.

Tarvitsetko lisää säilytystilaa? Tutustu seinähyllyihin ja hyllyköihin, jotka niin olohuoneeseen kuin eteisen säilytysratkaisuksi. Hyllyt tarjoavat säilytystilaa kirjoille, koriste-esineille ja muille kodin tavaroille samalla lisäten tilan tyylikästä ilmettä.

Onko etsinnässä nojatuoli, rahi tai lisäistuin olohuoneeseen? Valikoimastamme löydät nojatuolit ja monipuoliset rahit. Rahit toimivat tarvittavaessa myös lisäistumena tai laskutasona.

Useimmat valikoimamme huonekalut toimitetaan paketissa kasaamattomana. Ohjeet pöytien, hyllyjen ja tuolien kasaamiseen löydät aina tilaamasi tuotteen mukana, ellei tuote ole jo valmiiksi kasattu. Kaikki valikoimamme huonekalut ovat tarkoitettu vain sisäkäyttöön.

Pyyhi huonekaluista pölyt ja lika kuivalla tai nihkeällä siivousliinalla. Rahien ja nojatuolien puhdistukseen voit käyttää tekstiileille sopivaa puhdistusainetta.

Paytrailin tarjoamat maksutavat
Klarna. Kokeile ennen kuin maksat.
Nimike lisätty ostoskoriin.
0 nimikettä - 0.00