Toimituskulut 5.90€, yli 99€ ilman toimituskuluja. Myös osamaksut.

Jesse matto – omalla mitalla – punainen

25.0029.50

Perinteinen bukleematto modernilla kuosilla. Kaunis lehtikuosi antaa matolle raikkaan ja nykyaikaisen ilmeen. Matto sopii eteiseen, keittiöön, ruokapöydän alle ja oleskelutiloihin. Paljon kokoja saatavilla.

Poista

Kuvaus

Perinteinen bukleematto modernilla kuosilla. Kaunis lehtikuosi antaa matolle raikkaan ja nykyaikaisen ilmeen. Matto sopii eteiseen, keittiöön, ruokapöydän alle ja oleskelutiloihin.

Helppohoitoinen Jesse-matto soveltuu kaikkiin kodin tiloihin. Emme suosittele mattoa lattialämmityksen kanssa.

Hoitona säännöllinen imurointi ja tuuletus. Vältä pakkasella ulosvientiä, jotta pohja ei haurastu.

Tämän maton saat tilattua käytävämattorullasta myös omilla mitoillasi. Mikäli haluat esim. 100×280 kokoisen maton, valitse koko 100cm rulla ja lisää pituus metreinä kappalemääräksi 2,8. Määrämittaan leikatut matot vaativat lisäksi mattojen viimeistelyn.

  • pitävä pohja
  • helppohoitoinen
  • vesipestävä, max 30 asteinen vesi
  • käytävämatot omilla mitoilla
  • paljon kokovaihtoehtoja
  • pölyämätön

Maton paksuus: noin 7 mm

Paino: 1,6 kg/m²

Katso tästä ohjeet mittatilausmaton tilaamiseen. 

Ohjeita maton valintaan

Käytävämattolaadut ovat helppohoitoisia, sileäpintaisia ja pölyämättömiä, joten ne sopivat usein myös allergiselle. Valikoimastamme löytyy myös mattoja liukumattomalla pohjalla. Huomioithan lattiasi materiaalin valitessasi käytävämattoa. Esimerkiksi parkettilattialle kumipohjainen matto, ei ole paras vaihtoehto. Kumipohjaisia mattoja emme suosittele myöskään käytettäväksi lattialämmityksen kanssa. Matot kudotulla pohjalla sopivat useimpien lattiamateriaalien kanssa sekä lattialämmitykselle. Kudotun maton alla erillinen liukuestehuopa tai -kangas suojaa lattiaa kulutukselta ja pitää maton paikallaan.

Hoito-ohjeet

Kaikki tuoteryhmän matot ovat vesipestäviä. Pienet tahrat on helppo pyyhkäistä puhtaaksi kostealla nukkaamattomalla liinalla. Muuten hoidoksi riittää säännöllinen imurointi ja tuuletus. Emme suosittele tampparin tai robotti-imurin käyttöä, sillä harjamekanismi voi kuluttaa etenkin maton reunakanttausta.

Useat mallit ovat myös tilattavissa mittojen mukaan omalla pituudella. Myös isoja kokoja saatavilla.

Kaipaatko apua käytävämaton valintaan? Ole yhteydessä asiakaspalveluumme arkisin klo 8-16 (050 566 9644) tai sähköpostilla asiakaspalvelu@ihankotona.fi niin vastaamme mielellämme kysymyksiin ja olemme apuna oikean maton valinnassa.  

Mattojen maksu onnistuu kätevästi myös osamaksulla. Toimitamme helppohoitoiset käytävämatot jopa kotiovelle saakka.

Lisätiedot

Paino Ei saatavilla/-tietoa
Koko

80cmrulla, 80 cm rulla, 100cmrulla, 100 cm rulla

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Saatat myös pitää...