Toimituskulut 4.90€, yli 89€ toimitamme kotiin. Myös osamaksut.

Lukas matto – punainen

9.0065.00

Käytävämattojen klassikko. Helppohoitoinen materiaali soveltuu erinomaisesti keittiöön ja eteiseen. Vahva lateksipohjaus pitää maton tukevasti paikoillaan. Perinteinen kuosi ja ajattomat värit on helppo yhdistää kodin muuhun sisustukseen. Useita kokoja ja värejä.

Poista

Kuvaus

Käytävämattojen klassikko. Helppohoitoinen materiaali soveltuu erinomaisesti keittiöön ja eteiseen. Vahva lateksipohjaus pitää maton tukevasti paikoillaan. Perinteinen kuosi ja ajattomat värit on helppo yhdistää kodin muuhun sisustukseen.

Hoitona säännöllinen imurointi ja tuuletus. Tarvittaessa vesipesu. Poista pienet tahrat paikallisesti kostealla pyyhkimällä.

Emme suosittele tiivistä, kumipohjaista mattoa lattialämmityksen kanssa. Vältä pakkasella ulosvientiä, jotta pohja ei haurastu.

  • pitävä pohja
  • helppohoitoinen
  • vesipestävä
  • paljon kokoja ja värejä
  • käytävämatot omilla mitoilla
  • pölyämätön

Materiaali: 91% polypropeeni, 9% polyesteri, pohja lateksia

Maton paksuus: 7 mm

Katso tästä ohjeet mittatilausmaton tilaamiseen. 

Ohjeita maton valintaan

Käytävämattolaadut ovat helppohoitoisia, sileäpintaisia ja pölyämättömiä, joten ne sopivat usein myös allergiselle. Valikoimastamme löytyy myös mattoja liukumattomalla pohjalla. Huomioithan lattiasi materiaalin valitessasi käytävämattoa. Esimerkiksi parkettilattialle kumipohjainen matto, ei ole paras vaihtoehto. Kumipohjaisia mattoja emme suosittele myöskään käytettäväksi lattialämmityksen kanssa. Matot kudotulla pohjalla sopivat useimpien lattiamateriaalien kanssa sekä lattialämmitykselle. Kudotun maton alla erillinen liukuestehuopa tai -kangas suojaa lattiaa kulutukselta ja pitää maton paikallaan.

Hoito-ohjeet

Kaikki tuoteryhmän matot ovat vesipestäviä. Pienet tahrat on helppo pyyhkäistä puhtaaksi kostealla nukkaamattomalla liinalla. Muuten hoidoksi riittää säännöllinen imurointi ja tuuletus. Emme suosittele tampparin tai robotti-imurin käyttöä, sillä harjamekanismi voi kuluttaa etenkin maton reunakanttausta.

Useat mallit ovat myös tilattavissa mittojen mukaan omalla pituudella. Myös isoja kokoja saatavilla.

Kaipaatko apua käytävämaton valintaan? Ole yhteydessä asiakaspalveluumme arkisin klo 8-16 (050 566 9644) tai sähköpostilla asiakaspalvelu@ihankotona.fi niin vastaamme mielellämme kysymyksiin ja olemme apuna oikean maton valinnassa.  

Mattojen maksu onnistuu kätevästi myös osamaksulla. Toimitamme helppohoitoiset käytävämatot jopa kotiovelle saakka.

Lisätiedot

Paino Ei saatavilla/-tietoa
Koko

80x50cm, 80x150cm, 80x200cm, 80x250cm, 80x300cm, 80×50 cm, 80×150 cm, 80×200 cm, 80×250 cm, 80×300 cm, 133x195cm, 133×195 cm

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Nyt kampanjana juuttisäilytyskorit!