Toimituskulut 5.90€, yli 99€ ilman toimituskuluja. Myös osamaksut.

- 20%

Salvia pyöreä juuttitabletti – luonnonvalkoinen

7.90 6.32

Pyöreä juuttipöytätabletti trendikkäälle sisustajalle.  Kaunis vaalea lettipinta viimeistelee juuttitabletin ilmeen.  Juuttitabletilla saat kattaukseen luonnollista ja rouheaa ilmettä. Samaa sarjaa saatavilla myös pyöreänä juuttimattona.

Poista

Kuvaus

Pyöreä luonnonvaalea juuttipöytätabletti trendikkäälle sisustajalle. Yhdistele juuttitablettia muiden luonnonmateriaalien kanssa ja saat loihdittua tilaan upean luonnollisen tyylin kotiisi. Kaunis lettipinta viimeistelee juuttitabletin ilmeen.  Juuttitabletilla saat kattaukseen luonnollista ja rouheaa ilmettä.

Kaunis, vaalea ja luonnollinen sävymaailma sopii niin skandinaaviseen kuin mausteisempaankin tyyliin. Imuroi ja tuuleta mattoa säännöllisesti, tarvittaessa pese hellävaraisesti tasossa. Juuttituotteet voivat alkuun tuoksua voimakkaammin mutta tuoksu hälvenee ajan kuluessa. Tuoksua voi netraloisoida esimerkiksi levittämällä imurointipuuteria tai ruokasoodaa tabletin päälle, antaa vaikuttaa noin 1 vrk ja imuroida ruokasooda tai imurointipuuteri pois. Kosteana tuoksu voimistuu, joten emme suosittele tuulettamaan koskealla säällä.

Jokainen juuttitabletti on yksilö. Tableteissa luonnollista sävy ja kokovaihtelua.

  • trendikäs
  • luonnonmateriaalia
  • pyöreä tabletti
  • kaunis vaalea lettipinta

Materiaali: 100% juuttia

Paksuus: n. 7 mm

Lisätiedot

Paino Ei saatavilla/-tietoa
Koko

38cmpyöreä, 38 cm pyöreä

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.