Lampaan- ja häräntaljat

Taljat ovat kauniita ja eläväpintaisia sisustuselementtejä niin lattialla kuin esimerkiksi sohvalle nostettunakin. Valikoimistamme löytyy reilun kokoisia häräntaljoja sekä eri kokoisia ja värisiä lampaantaljoja.

Huomioithan, että kuvat sivuillamme ovat suuntaa antavia, sillä kaikki taljat ovat yksilöllisiä, niin kokojen kuin värienkin suhteen. Asiakaspalvelumme auttaa sinua tarvittaessa juuri sinulle sopivan taljan löytämisessä. Taljat ovat helppohoitoisia ja niille riittää useimmiten tuuletus ja harjaus, tahrat kannattaa poistaa heti tuoreeltaan.

Tuotekategoriat

Värin mukaan

Koon mukaan

Yleistä taljoista

Taljat ovat kauniita ja eläväpintaisia sisustuselementtejä niin lattialla kuin esimerkiksi sohvalle nostettunakin. Valikoimistamme löytyy reilun kokoisia härän taljoja sekä eri kokoisia ja värisiä lampaantaljoja. Huomioithan, että kuvat sivuillamme ovat suuntaa antavia, sillä kaikki taljat ovat yksilöllisiä, niin kokojen kuin värienkin suhteen. Asiakaspalvelumme auttaa sinua tarvittaessa juuri sinulle sopivan taljan löytämisessä. 

Hoito-ohjeet

Taljat ovat helppohoitoisia ja niille riittää useimmiten tuuletus ja harjaus. Taljoissa on ominaistuoksu ja kosteus voimistaa tuoksua, joten tuuletus kuivalla säällä ulkona. Tahrat kannattaa poistaa heti tuoreeltaan nihkeällä nukkaamattomalla liinalla.

Lampaantalja istuisalustana takkuuntuu herkästi. Takut saa harjattua auki harvapiikkisellä kammalla tai harjalla. Vältä taljan turhaa kastelua, sillä nahka kovettuu ja kuivaa herkästi. Lumihankipesu raikastaa ja kirkastaa taljan. Tarvittaessa kemiallinen pesu pesulassa.

Häräntaljoja suositellaan käytettäväksi paikoille, missä kulutus ei ole kovaa. Muista käännellä taljaa paikallaan, jotta se kuluu tasaisemmin. Alkuun taljasta voi irrota karvaa. Imuroi talja aina myötäkarvaan, se vähentää karvan irtoamista. Älä kastele taljaa, sillä nahka kovettuu ja kuivaa herkästi. Myös lattialämmitys voi kuivattaa ja kärpistää taljan reunoja. Talja raikastuu ja puhdistuu kätevästi kuivapesujauheella, kuten ruokasoodalla tai imurointipuuterilla.     

Kaipaatko apua taljan valintaan? Ole yhteydessä asiakaspalveluumme arkisin klo 8-16 (050 566 9644) tai sähköpostilla asiakaspalvelu@ihankotona.fi niin vastaamme mielellämme kysymyksiin ja olemme apuna oikean kappaleen valinnassa.  

Taljojen maksu onnistuu kätevästi myös osamaksulla. Toimitamme tilaukset jopa kotiovelle saakka. 

Paytrailin tarjoamat maksutavat
Klarna. Kokeile ennen kuin maksat.
Nimike lisätty ostoskoriin.
0 nimikettä - 0.00