Katso ALE-tuotteemme JOPA -70%

Vastuullisuus

Ihankotona.fi on kotimainen sisustamisen verkkokauppa. Kotipaikkamme sijaitsee Jyväskylässä.  

Mattovalmistajamme mm. Intiassa, Belgiassa, Alankomaissa, Kreikassa ja Turkissa ovat kaikki yhteistyökumppaneitamme, jotka ovat sitoutuneet länsimaisten laatustandardien mukaan työskentelemään niin ympäristön, työntekijöiden hyvinvoinnin kuin lapsityövoiman vastaisuuden puolesta.

Belgiassa, Kreikassa ja Turkissa valmistetut matot valmistetaan koneellisesti ja osassa mattojen valmistusta käytetään mm. aurinkoenergiaa. Intiasta tulee suurin osa käsinkudottuja villa- ja puuvillamattoja. Työoloihin kiinnitetään huomiota ja työtekijöille maksetaan asianmukaista palkkaa tehdystä työstä. Yhteistyöyritykset Intiassa ovat melko pieniä muutaman kymmenen henkilöä työllistäviä tehtaita. Yritykset eivät käytä alihankintaa, joten toiminta on läpinäkyvää ja valvonta helpompaa.

Materiaalien alkuperä vaihtelee valmistusmaittain. Pääsääntöisesti Intiassa valmistettujen villamattojen materiaali on Intiasta ja Uudesta-Seelannista, villa on mulesing-vapaata. Valmistusvaiheessa tuotteisiin ei lisätä terveydelle ja ympäristölle haitallisia kemikaaleja.  


Täällä Suomessa maahantuontiyriksemme pyrkii toimimaan vastuullisesti ja huomioimaan ympäristövaikutuksia mm. kuljetusten ja lähetysten järkeistämisessä, sekä mm. pakkausmateriaalien minimoimisessa ja kierrättämisessä. Lisäksi ompelimomme, missä valmistetaan mittatilausmattoja, sijaitsee varastomme yhteydessä, joten logistisesti toimintamme on tehokasta.


Nimike lisätty ostoskoriin.
0 nimikettä - 0.00
Tilaa ihankotona.fi uutiskirjeEtusi -15%

Luo meidän kanssa kotiisi kauniimpi arki! Tilaa ihankotona.fi
uutiskirjeemme ja saat -15% alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi normaalihintaisista tuotteista.

Tilaamalla uutiskirjeen saat ensimmäisenä tietoa uutuuksista, vinkkejä
kodin sisustamiseen, erikoisetuja ja tarjouksia.