Ilahduta perheen pienimpiä

Valikoimastamme löydät ihanat lastenmatot perheen pienimmille. Raikkailla väreillä ja veikeillä kuoseilla saat lastenhuoneeseen iloisen ilmeen, joka on koko perheen mieleen. Ihanat eläinhahmot matossa sulostuttavat pienimpien huonetta ja automatoista löytyy varmasti jokaiselle mieluisimmat reitit.

Hauska lastenmatto on myös loistava ja koko perhettä ilahduttava lahjaidea lapselle. Pehmoisilla nukkapintaisilla matoilla on esimerkiksi mukava lukea iltasatuja ja virittää leikkejä.

Lastenhuoneessa vietetään paljon aikaa lattialla, joten matolla valintaan kannattaa panostaa ja kiinnittää erityistä huomiota. Pehmeä ja lämmin matto miellyttää sekä isompia ja pienempiä leikkijöitä kylmän lattian sijaan. 

Lastenhuoneen maton valinta ja hoito-ohjeet

Lastenhuoneessa on tärkeää, että matto kestää kulutusta ja on helppo pitää puhtaana. Tiivis ja napakka pinta pitää ryhtinsä kovassakin menossa. Pikkutahrat on helppo puhdistaa paikallisesti miedolla pesuliuoksella tai tekstiilipesuaineella pyyhkimällä. Isomman vahingon sattuessa, kaikki valikoimamme lastenmatot ovat myös vesipestäviä. Imuroi mattoa säännöllisesti sileällä mattosuulakkeella kuteen tai nukan suuntaisesti välttäen turhaa hankausta. Emme suosittele tampparin tai robotti-imurin käyttöä, sillä harjamekanismi voi vahingoittaa mattoa.

Tiettyyn ikävaiheeseen kuuluu yhtenä osana vauhdikkaat autoleikit. Automaton napakka kumipohja pitää maton hyvin paikallaan lattialla. Perinteisen värikkään liikennematon lisäksi valikoimastamme löytyy tyylikäs mustavalkoinen Automatto.

Lastenkuosien lisäksi lastenhuoneeseen soveltuvat kudotut puuvilla- ja villamatot. Kudotut matot ovat kevyitä käsitellä ja kuoseiltaan hillitympiä, joten ne rauhoittavat lastenhuoneen jo muuten värikästä ilmettä. Kudottuun mattoon ryhtiä saa erillisellä liukuesteellä.”

Siivousleikki lastenhuoneen siivoukseen

Leikki auttaa siivoamaan jäljet lastenhuoneessa. Tarvitset peliin nopan ja lappuja.

Lappuihin kirjoitetaan siivottavia asioita, kuten kirja, lelu, vaate ja laput laitetaan pussiin.

Jos pelissä on monta osallistujaa, jokainen vuorollaan heittää noppaa ja ottaa yhden lapun pussista. Sitten pelaaja siivoaa nopan osoittaman määrän lapun esineitä paikalleen. Tätä jatketaan niin kauan kunnes on siistiä. Nopan heittäminen on hauskaa puuhaa myös yksin, joten tämä toimii myös yksinpelinä.

Vinkki peliin: MLL Vuores

Jätä kommentti

Paytrailin tarjoamat maksutavat
Klarna. Kokeile ennen kuin maksat.
Nimike lisätty ostoskoriin.
0 nimikettä - 0.00