Etsitkö isoa mattoa netistä?

Löydä laajasta matto valikoimastamme isoja mattoja netistä. Tutustu, ihastu ja löydä suosikkisi valikoimastamme!

Toimitamme tilaamasi tuotteet muutaman arkipäivän kuluessa. Postikulut 6,90 €. Pienet pakettitilaukset toimitetaan lähimpään postin toimipisteeseen. Toimitamme yli 99€ tilaukset ilman toimituskuluja postin toimipisteeseen. Yli 99 € tilaukset voimme toimittaa myös kotiin ilman kuluja. Isot toimitukset toimitamme Matkahuollolla.

kuinka valita oikeankokoinen matto olohuoneeseen

Maton koolla on väliä – valitse tarpeeksi iso matto!

Matto on yksi kodin olennaisimmista sisustuselementeistä, mutta sen sopivan koon valitseminen saattaa aiheuttaa pulmia. Usein päädymme valitsemaan maton, joka on liian pieni kyseiseen tilaan nähden, mikä saattaa aiheuttaa mittasuhteiden vääristymistä.

Etsitpä sitten yksiväristä vaaleaa mattoa skandikotiin tai värikästä katseenkiinnittäjää olohuoneeseen tutustu laajaan matto valikoimaamme! Meiltä saatavilla jopa jättikokoja 240×340 cm saakka.

Blogista löydät vinkit kuinka valita mattoon oikea koko!

Lue vinkit kuinka valita mattoon oikea koko


Iso värikäs matto – olohuoneen katseenkiinnittäjä

Valitse rohkeasti värikäs matto ja anna kotisi hehkua persoonallisuutta! Värikäs matto on täydellinen tapa tuoda iloa ja eloa tilaan, luoda kontrastia muihin sisustuselementteihin ja antaa kodillesi persoonallinen leima. Valitse omasi ja tee kotisi erottuvaksi!


Helppohoitoinen iso matto sopii sisälle ja ulos!

Helppohoitoinen iso polypropeeni matto sopii esimerkiksi ruokapöydän alle tai lasitetulle parvekkeelle. Helppohoitoiset matot ovat usein myös lapsi- ja lemmikkiperheiden suosikkimattoja!

Huom! Kumipohjaiset helppohoitoiset matot eivät sovi ulkokäyttöön!


silmu pyöreä juuttimatto

Pyöreä matto sopii haasteellisen

mallisiin tiloihin

Iso pyöreä matto sopii esimerkiksi aulatiloihin, lastenhuoneeseen tai lasitetulle parvekkeelle

Useasta valikoimamem matosta on saatavilla mysö pyöreä mattokoko! Meiltä löydät valmismatot pyöreänä jopa 200 cm saakka.

Etsikö isoa mattoa netistä? Valikoimastamme löydät laajan valikoiman jättikokoisia mattoja esimerkiksi 200×230 cm ja 240×340 cm koossa tai 200 cm pyöreänä. Isoja mattoja löydät lähes kaikista mattolaaduista villamatoista, nukkamattoihin ja helppohoitoisiin käytävämattoihin.

Tutustu valikoimaamme, valitse suosikkisi ja löydä iso matto!

Paytrailin tarjoamat maksutavat
Klarna. Kokeile ennen kuin maksat.
Nimike lisätty ostoskoriin.
0 nimikettä - 0.00