Toimituskulut 5.90€, yli 99€ ilman toimituskuluja. Myös osamaksut.

Automatto lasten liikennematto – musta/valkoinen

39.0069.00

Lasten suosikkimatto! Kaksi väriä ja kokoa saatavilla.  Mustavalkoisen automaton lisäksi meiltä löytyy perinteinen värikäs liikennematto.

Poista

Kuvaus

Automatto on lasten suosikkimatto!  Matto kutsuu pienet autoilijat leikkimään ja kurvailemaan mutkaisilla teillä.

Tiettyyn ikävaiheeseen kuuluu yhtenä osana vauhdikkaat autoleikit. Automatoista löytyy varmasti jokaiselle leikkijälle mieluisimmat reitit. Perinteisen värikkään liikennematon lisäksi valikoimastamme löytyy tyylikäs mustavalkoinen Automatto. Rohkea sisustaja kokeilee mustavalkoista automattoa myös muissa tiloissa, kuten eteisessä. Automatto on myös loistava lahjaidea perheiden pienimmille.

Liukumaton lateksipohjaus pitää maton paikoillaan vaihdikkaimmissakin leikeissä.  Maton kuivio voi vaihdella. Hoitona säännöllinen imurointi, tuuletus ja tarvittaessa vesipesu. Pikkutahrat on helppo puhdistaa paikallisesti miedolla pesuliuoksella tai tekstiilipesuaineella pyyhkimällä. Emme suosittele tampparin tai robotti-imurin käyttöä, sillä harjamekanismi voi vahingoittaa mattoa.

Materiaali: 100% polypropeenia, pohja lateksia

 

Huomioitavaa lasten liikennematon ostossa

Tiiviisti pakatut mattomme matkaavat meille pitkän matkan, joten uusi paketista avattu matto saattaa tuoksua alkuuun. Tuoksu hälvenee normaalissa huoneilmassa tai tuulettamalla mattoa kuivalla säällä. Kosteus voi voimistaa tuoksua.

Kaipaatko apua lastenhuoneen mattovalintaan? Ole yhteydessä asiakaspalveluumme arkisin klo 8-16 (050 566 9644) tai sähköpostilla asiakaspalvelu@ihankotona.fi niin vastaamme mielellämme kysymyksiin ja olemme apuna oikean maton valinnassa.

Mattojen maksu onnistuu kätevästi myös osamaksulla. Toimitamme tilauksesi jopa kotiovelle saakka!   

Lisätiedot

Paino Ei saatavilla/-tietoa
Koko

100x150cm, 100×150 cm, 133x190cm, 133×190 cm

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.