Toimituskulut 4.90€, yli 89€ toimitamme kotiin. Myös osamaksut.

Puru sisalmatto – omalla mitalla – natur

69.00189.00

Trendikäs ja rouhea luonnonmateriaali kuiviin sisätiloihin. Sisal on kestävä ja likaahylkivä materiaali. Mattorullasta koko mittojesi mukaan.

Poista

Kuvaus

Trendikäs ja rouhea luonnonmateriaali kuiviin sisätiloihin. Maton pinta voi aluksi tuntua hieman karhealta ja pisteliäältä, mutta pinta pehmenee käytössä.

Sisal on kestävä ja likaahylkivä materiaali.

Matto on parhaimmillaan eteis- ja käytävämatoissa, soveltuu myös kokolattiamatoksi. Kokeile rohkeasti myös oleskelutiloihin.

Materiaali on herkkä kosteudelle, joten suosittelemme matolle ammattimaista tasopesua.

Rullasta voit tilata haluamasi pituuden. Esim. 160×250, valitse koko 160cm rulla ja ilmoita pituus metreinä kappalemääräksi 2,5.

Mattorullasta leikattu matto vaatii päiden osalta mattojen viimeistelyn.

  • luonnonmateriaali
  • trendikäs
  • rouhea
  • kuiviin tiloihin

Materiaali: 100% sisal, pohja lateksia

Maton paksuus: 6 mm

Katso tästä ohjeet mittatilausmaton tilaamiseen. 

Yleistä luonnonkuitumatoista

Ihanan rouheita ja luonnollisia mattoja kodin eri tiloihin. Matot ovat parhaimmillaan eteisessä ja keittiössä, mutta luova sisustaja käyttää luonnonkuitumattoja tuomaan rentoa ilmettä myös oleskelutiloihin. Luonnonmateriaalit sopivat moderniin ja skandinaaviseen tyyliin, sekä runsaampaan maalaisromanttiseen ja boheemiin sisustukseen.

Luonnonkuiduista valmistetut matot voivat alkuun tuntua karheilta, mutta kuidut pehmenevät käytössä miellyttäviksi. Kuidut ovat antistaattisia. Mattovalikoimasta löytyy myös pyöreitä juuttimattoja ja isoja kokoja.

Sisal-matto kestää kovaa kulutusta ja se soveltuu myös julkisiin tiloihin. Sisal on materiaalina äärimmäisen kestävä. Sisal-matot valmistetaan Sisalagaave-kasvien lehdistä, joita käytetään myös narujen ja köysien raaka-aineena. Kosteudelle sisal on arka, joten matto on parhaimmillaan kuivissa sisätiloissa. Jos matto kastuu epätasaisesti, se voi kupruilla ja kutistua. Sisal-maton hoitoon riittää imurointi ja tuuletus. Sisal voi allergisoida heinänuhasta kärsiviä.

Kysyttävää luonnonkuitumatoista? Ole yhteydessä asiakaspalveluumme arkisin klo 8-16 (050 566 9644) tai sähköpostilla asiakaspalvelu@ihankotona.fi niin vastaamme mielellämme kysymyksiin ja olemme apuna oikean maton valinnassa.  

Mattojen maksu onnistuu kätevästi myös osamaksulla. Toimitamme tilauksesi jopa kotiovelle!

Lisätiedot

Paino Ei saatavilla/-tietoa
Koko

67cmrulla, 67 cm rulla, 90cmrulla, 90 cm rulla, 120cmrulla, 120 cm rulla, 160cmrulla, 160 cm rulla, 200cmrulla, 200 cm rulla

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Nyt kampanjana juuttisäilytyskorit!