Eteinen ruotuun – valitse oikea matto eteiseen

Nyt puhutaan arkea helpottavista sisustusvalinnoista. Välillä tuntuu, että kodin järjestyksen ylläpito kaatuu jo eteiseen tultaessa. Kenkien, vaatteiden, ruokakassien ja avainten valtaama eteinen on varmasti kaikille tuttu näky. Hiekka ropisee jalan alla, röykkiöt kasvavat ja pinna kiristyy. Onko tähän olemassa ratkaisua? Valitse oikeanlainen matto eteiseen ja luo järjestystä hyllyen ja säilytyskorien avulla. Lue alta vinkit eteistilan arkea helpottaviin sisustusvalitoihin,

Näin keväisin eteisen suurimpia haasteita on kenkien mukana tuleva hiekoitushiekka ja pienet kivet. Tähän kannattaakin ottaa jämäkkä ote jo ulko-ovella. Kunnon kuramatto oven ulkopuolella suodattaa suurimmat kivet, etenkin jos maltat hieroa kengänpohjia mattoon, ennen kuin astut sisään. Kookosharjamatto on käytännöllinen ja kaunis, joten se sopii myös vaativammalle sisustajalle.

Cocos-kookosharjamatto sopii hyvin myös ulos, oven ulkopuolelle. Huomioi kuitenkin, että matto voi tummua käytössä, se ei kuitenkaan vaikuta maton käyttöominaisuuksiin.

Eteistilojen maton valintaan vaikuttaa myös, tuletko sisään suoraan ulkoa vai rappukäytävästä. Kuuluuko perheeseen koiria, säilytätkö eteisessä lastenrattaita, onko piha kivetty vai kulkeeko ovelle hiekkapolku. Myös lattiamateriaalilla on vaikutusta valintaan, parketti-, puu- ja vinyylilattioille ei suositella lateksipohjaista mattoa. Lattialämmitteisiin tiloihin suositellaan materiaaleja, jotka päästävät lämmön läpi huoneilmaan. Tästä johtuen valinnoissa joutuu usein tekemään myös kompromisseja.

Hyviä eteismaton ominaisuuksia

🟢 Helppohoitoisuus. Helppohoitoinen eteismatto on helppo imuroida ja tahrat lähtevät kostealla pyyhkimällä

🟢 Oikean kokoinen matto. Eteisessä oikean kokoinen matto, suojaa lattiaa ja helpottaa imurointia. Valikoimastamme löydät mittatilausmattoja saa myös omalla pituudella

🟢 Kumipohjainen matto pysyy paikoillaan vauhdikkaassakin menossa! Muihin eteismattoisin saat liukuestematoilla lisää pitoa.

🟢 Kauneus! Muista valita myös eteismatoksi omaa sielmää miellyttävä matto. Kauneus on tärkeää myös eteisen maton valinnassa

Jos kotonasi on tuulikaappi ja eteisessä kuljetaan vain satunnaisesti kengät jalassa, ei maton valintaakaan tarvitse ajatella pelkästään käytännön vinkkelistä. Valitse silloin näyttävä matto eteiseen tai muuten huomiota herättävä kaunis matto.

Tavarakaaoksen taltuttamiseen voit pureutua hankkimalla eteiseen erikokoisia koreja. Koreihin voit sujauttaa kaiken lattialla pörräävän ylimääräisen roinan. Etenkin talvella lattialla pyörii helposti lasten lapasia, pipoja ja muita vaatekappaleita, joille ei ole kaapissa enää tilaa. Kesällä voit heittää koriin sandaalit ja lippalakit, josta ne on myös helposti ja nopeasti saatavilla.

Pienillä jutuilla saat eteisestä entistä toimivamman. Kun teet aamulla kiireessä lähtöä töihin, on tärkeää, että pienet esineet, kuten avaimet ja puhelin, löytyvät helposti käden ulottuvilta. Sijoita eteiseen pieni pöytä tai kiinnitä seinälle kätevä hylly tai nupit. Kokemuksesta voin myös sanoa, että pieni jakkara tai penkki on eteisessä mukavan käytännöllinen. Kun saat tavarat paikoilleen ja matot ojennukseen, ilahduttaa kaunis eteinen sinua joka kerta kun tulet kotiin tai lähdet ulos.

Yksi kommentti artikkeliin ”Eteinen ruotuun – valitse oikea matto eteiseen”

  1. Hei. Etusivulla on kuva eteisestä,jossa kaunis ruskeasävyinen matto (se, jonka päällä kuvassa lenkkarit). Mikä matto se on,kun en löydä sivuiltanne? Olisin kiitollinen vastauksesta sähköpostiini.

Jätä kommentti

Paytrailin tarjoamat maksutavat
Klarna. Kokeile ennen kuin maksat.
Nimike lisätty ostoskoriin.
0 nimikettä - 0.00