Trendinä boho

Oletko sinäkin rakastunut sisustamisessa rentoon boho-tyyliin? Onko tyylisi hillitympi skandinaavinenboho vai värikäs itämainenboho? Bohotyyli on vallannut monen suomalaisen sydämet juuri sen rentouden vuoksi ja tyylisuuntia bohosisustamiseen on joka makuun. Kaikkia bohotyylejä yhdistää rentous ja kerroksellisuus. Meille ihankotonaväelle boho-tyyli tarkoittaa luonnonmateriaaleja ja väriä sisustamisessa.

Miten luon boho-tyylin?

  • Luonnonmateriaalit

Valitse kotiisi luonnonmateriaaleja tekstiileihin ja huonekaluihin. Valitse esimerkiksi mattoihin ja muihin kodin tekstiileihin puuvillaa, villaa, pellavaa, sisalia ja hamppua. Huonekalut lämpöisissä puunsävyissä täydentävät bohotyyliä. Vinkki: metsästä kirpputoreilta vintage-huonekaluja uusien rinnalle.

  • Makramet

Makrameet ovat ehdottomasti bohotyylin kulmakivi! Valitse seinällesi Makrame-seinävaate, ripusta sisäkasvit rennosti roikkumaan Makrame-amppelista tai täydennä sisustusta esimerkiksi Makrame-rahilla.

  • Viherkasvit

Bohotyylissä ei voi olla viherkasveja liikaa! Hanki paljon erilaisia kasveja ja luo niistä asetelmia. Peikonlehdet, anopinkielet, kaktukset ja muratit saavat bohotyylissä rönsyillä kerroksittain. Vinkki: laita kukkaruukun suojaksi kori tai ripusta kasveja amppeliin.

  • Rottinkihuonekalut

Rottinkihuonekalut bohosisustamisessa eivät kuulu vain kesämökille tai parvekkeelle. Bohotyylissä voit kalustaa vaikka koko olohuoneen rottinkikalusteilla, tai täydentää muuta kalustusta yksittäisellä rottinkituolilla tai rahilla.

  • Itämaiset matot

Värikkääseen ja itämaiseen bohotyyliin kuuluvat ehdottomasti itämaiset matot ja värikkäät kelim-matot. Värikkäällä matolla luot sknadinaaviseen sisustukseen hetkessä ripauksen bohohenkeä. Vinkki: kelim-maton voi ripustaa bohotyylissä myös seinävaatteeksi tai käyttää sohvan tai sängyn päällä peittona.

Jätä kommentti

Paytrailin tarjoamat maksutavat
Klarna. Kokeile ennen kuin maksat.
Nimike lisätty ostoskoriin.
0 nimikettä - 0.00