Trendinä boho sisustus

Lämminhenkinen boho sisustus ja balihenkinen sisustus lumoaa monimuotoisuudellaan ja rentoudellaan. Se kutsuu luomaan tiloja, jotka tuntuvat kuin hengähdystauolta kiireisen arjen keskellä. Boho-tyyli tarjoaa vapauden yhdistellä erilaisia elementtejä luovasti ja tuo kotiin lämpöä sekä persoonallisuutta.

Boho-sisustuksen ytimessä on luonnonmateriaalien käyttö. Ne tuovat tilaan lämpöä ja auttavat luomaan maanläheistä tunnelmaa. Puuvilla, villa, pellava, sisal ja juuttu ovat suosittuja valintoja tekstiileissä, kuten matoissa ja verhoissa. Nämä materiaalit eivät ainoastaan lisää kodikkuutta, vaan myös viittaavat ekologiseen ja kestävään elämäntapaan, mikä on monelle boho-sisustajan sydämen asia.

Huonekaluissa lämpimät puunsävyt ovat suosittuja boho-tyylissä. Ne tuovat mukanaan luonnollista charmia ja sopivat täydellisesti yhteen luonnonmateriaalien kanssa. Yksi vinkki boho-sisustajan aarteiden löytämiseen onkin suunnata kirpputoreille ja antiikkiliikkeisiin, joista saattaa löytyä uniikkeja vintage-huonekaluja, jotka täydentävät täydellisesti boho-tyylisiä tiloja.

Boho sisustus tarjoaa myös tilaa luovuudelle ja persoonallisille yksityiskohdille. Voit yhdistellä erilaisia kankaita, kuoseja ja värejä rohkeasti, luoden samalla kerroksellisia ja mielenkiintoisia kokonaisuuksia. Tämä antaa tilaa ilmaista omaa ainutlaatuista tyyliäsi ja tuoda esiin matkamuistoja tai rakkaudella kerättyjä esineitä eri puolilta maailmaa.

Kokonaisuudessaan boheemi balihenkinen sisustus tarjoaa mahdollisuuden luoda kodin, joka kutsuu rentoutumaan ja inspiroitumaan. Se on yhdistelmä rentoutta, ekologisuutta ja persoonallisuutta, joka tekee jokaisesta kodista ainutlaatuisen ja kutsuvan paikan.

Miten luon boho-tyylin ihankotona tyyliin?

Luonnonmateriaalit hurmaavat

Valitse kotiisi luonnonmateriaaleja tekstiileihin ja huonekaluihin. Valitse esimerkiksi mattoihin ja muihin kodin tekstiileihin puuvillaa, villaa, pellavaa, sisalia ja juuttia. Huonekalut lämpöisissä puunsävyissä täydentävät bohotyyliä. Vinkki: metsästä kirpputoreilta vintage-huonekaluja uusien rinnalle.

Makrame kuuluu balihenkiseen sisustukseen!

Makrameet ovat ehdottomasti bohotyylin kulmakivi! Valitse seinällesi Makrame-seinävaate, ripusta sisäkasvit rennosti roikkumaan Makrame-amppelista tai täydennä sisustusta esimerkiksi Makrame-rahilla.

Bohotyylissä ei voi olla viherkasveja liikaa! Hanki paljon erilaisia kasveja ja luo niistä asetelmia. Peikonlehdet, anopinkielet, kaktukset ja muratit saavat bohotyylissä rönsyillä kerroksittain. Vinkki: laita kukkaruukun suojaksi kori tai ripusta kasveja amppeliin.

Puunsävyiset huonekalut

Rottinkihuonekalut kuuluvat olennaisena osana balihenkiseen sisustamiseen! Ne eivät kuulu vain kesämökille tai parvekkeelle. Bohotyylissä voit kalustaa vaikka koko olohuoneen rottinkikalusteilla, tai täydentää muuta kalustusta yksittäisellä rottinkituolilla tai rahilla. Jos et innostu rottinkikalusteista samaa tunnelmaa voit tuoda myös muilla vaaleanpuun sävyisillä huonekaluilla.

Itämaiset matot kuuluvat mausteiseen bohosisustukseen

Värikkääseen ja itämaiseen bohotyyliin kuuluvat ehdottomasti itämaiset matot ja värikkäät kelim-matot. Värikkäällä matolla luot sknadinaaviseen sisustukseen hetkessä ripauksen bohohenkeä. Vinkki: kelim-maton voi ripustaa bohotyylissä myös seinävaatteeksi tai käyttää sohvan tai sängyn päällä peittona.

Jätä kommentti

Paytrailin tarjoamat maksutavat
Klarna. Kokeile ennen kuin maksat.
Nimike lisätty ostoskoriin.
0 nimikettä - 0.00