Asiasta kukkaruukkuun!

Sisusta viherkasveilla nyt! Kevät, mikä ihana vuodenaika kaikille vihreään hurahtaneille. Pihatöihin ei vielä pääse, mutta kädet voi jo upottaa kukkaruukun multaan. On siis aika vaihtaa viherkasvien mullat. Samalla kun hoidat kasveja talven jäljiltä uuteen kukoistukseen, voit miettiä kasvit osaksi sisustusta. Kivoilla kukkaruukuilla saat nopeasti aikaan tyylikkään ja yhtenäisen ilmeen.

Valoa janoavat kasvit saat kivasti kerrostettua ikkunaan amppeleiden avulla. Yhdistele erilaisia amppeleita toisiinsa, mutta pidä värimaailma rauhallisena. Kauniisti sommitelluista kasveista saat vaikka kauniin viherverhon ikkunoiden eteen näkösuojaksi. Kauniit viherkasviamppelit sopivat myös lasitetulle terasille- tai parvekkeelle.

Viherkasvit lisäävät viihtyvyyttä ja antavat sisustukseen myös väriä. Kiiltävät tummanvihreät lehdet näyttävät erityisen hyvältä mustaan yhdistettynä. Lempeämpiin väripareihin mieltyneet yhdistelevät viherkasvien kanssa vaaleita sävyjä. Asettele viherkasvit kotonasi esimerkiksi seinähyllyille esiin.

Saat nopeasti yhtenäistä ja uudistettua ilmettä, kun laitat isommat kasvit koreihin. Juuttikorit soveltuvat kauniisti kasvien kanssa yhteen ja antavat sisustukselle viimeistellyn ilmeen. Kokeile juuttikoreja myös lasitetulle parvekkeelle!

Sisusta viherkasveilla nyt kotisi kevääseen ja tulevaan kesään!

Jätä kommentti

Paytrailin tarjoamat maksutavat
Klarna. Kokeile ennen kuin maksat.
Nimike lisätty ostoskoriin.
0 nimikettä - 0.00