Kevään uutuudet

Kohta se taas koittaa, nimittäin kevät! Talven jäljiltä uinumassa ollut sisustaja heräilee auringon valon pilkistäessä verhojen välistä. Päivien pitenemisen myötä valon määrä kasvaa ja sisustukseen kaivataan lisää väriä ja pirteyttä. Ihankotona verkkokaupan kevään uutuudet tuovat kotiisi tuulahduksen alkavan kevätsesongin ihanista matoista ja sisustustekstiileistä.

Mikä sopisi paremmin tuomaan kotiin keväistä ilmettä kuin puuvillamatot? Värikkäitä, ajattomia ja moneen tilaan sopivia. Voit piristää kotiasi yhdellä matolla tai yhdistellä eri kuoseja ja värejä toisiinsa rennoksi kokonaisuudeksi.

Aina ei tarvitse vaihtaa koko sisustusta, voit myös raikastaa sisustusta mieleisillä väreillä, kuoseilla ja pienillä yksityiskohdilla. Tyynyillä on helppo saada sisustukseen pehmeyttä ja kerroksellisuutta. Kokoa sohvalle runsaasti erivärisiä tyynyjä ja viimeistele sisustus hauskalla Kesälahti-keinutuolimatolla. Saat värikkääseen kokonaisuuteen särmää esimerkiksi mustavalkoisilla tekstiileillä. Trendikkäästä Rita-tyynystä löytyy myös ajankohtainen musta väri.

Jos kaipaat sisustukseen puolestaan enemmän runsautta ja klassisia kuoseja, löytyy valikoimastamme kauniita ja tyylikkäitä itämaisia kuoseja. Kevään uutuudet Cecilia ja Kayla ihastuttavat niin romantikkoja kuin perinteisellä tyylillä sisustajiakin. Neutraalit ja pastelliset sävyt sopivat seesteiseen tyyliin. Rohkeimmat valitsevat värejä ja kuoseja, jotka saavat kodin hehkumaan.

Kevään tullen kodin sisustus muuttuu usein rennompaan suuntaan. Ulko-ovet ovat kesää kohti enemmän auki ja elämä levittäytyy myös kodin ulkopuolelle. Kevään uutuudet piristävät myös esimerkiksi kesämökkejä ja saunatupia.

Lisää kevään sisustusinspiraatioita löydät meidän somesta.

Jätä kommentti

Paytrailin tarjoamat maksutavat
Klarna. Kokeile ennen kuin maksat.
Nimike lisätty ostoskoriin.
0 nimikettä - 0.00