Kodin sisustusta pikkurahalla

Syksyn tullen iskee sisustusvimma! Kesän raikkaiden värien jälkeen koti kaipaa sisustukseen lämpöä ja lisää kerroksellisuutta.

 • Uudet tyynyt päivittämällä kotiin syntyy hetkessä uusi ilme! Yhdistä erilaisia tekstuureja rohkeasti sisustuksessa ja luo harmoninen kokonaisuus esimerkiksi pitämällä värit toisiinsa sointuvina.
 • Hanki seinävaate luomaan kotiisi boho-henkeä. Jo yksi seinävaate tuo kivasti uutta ilmettä kotiin! Useammalla saat olohuoneeseen näyttävän kokonaisuuden.
 • Muista valaistus! Hanki esimerkiksi lyhtyjä tai kynttilöitä luomaan tunnelmaa ja valoa pimeneviin iltoihin. Sommittele lyhdyistä kaunis ryhmä olohuoneen pöydälle tai lipaston päälle.
 • Tekstiileillä saat helposti ja edullisesti sisustukseen uutta ilmettä. Hanki uusi lämmin torkkupeitto, jonka alle on ihana käpertyä sohvannurkkaan syyssateiden vihmoessa ulkona. Heitä torkkupeitto rennosti sohvan käsinojalle, josta se on helppo napata käyttöön.

3 kommenttia artikkeliin ”Kodin sisustusta pikkurahalla”

 1. Moi! Erittäin kiinnostava kauppa MUTTA,ERITTÄIN VAIKEA.löytää mitään.Kannattaisi
  panostaa verkkopalvelun sivustoihin.Olen löytänyt esim.kudotun/sidotun pallin,
  mutta etpä löydäkään,mistä sen voi klikata ja tilata???Jouluterveisin Kaisu-Helena

  Vastaa
 2. Tilasin 3 makrame tyynyä ja aivan ihanan harmaan pyöreän maton mikä olikin kuin unelma paljaiden jalkojen alle.Palvelu hyvää sähköpostiin vastattiin todella nopeasti.

  Vastaa

Jätä kommentti

Paytrailin tarjoamat maksutavat
Klarna. Kokeile ennen kuin maksat.
Nimike lisätty ostoskoriin.
0 nimikettä - 0.00