Lapsiperheen rivitaloasunto – Kotikohde 2

Toisessa kotikohteessamme asuu neljän hengen lapsi perhe, jonka arjesta vauhtia ei puutu. Valitsimme rivitalohuoneiston eteistilaan, yläkerran aulatilaan ja avaraan keittiö/olohuonetilaan asukkaiden toiveiden mukaiset, helppohoitoiset ja bohotyyliin sopivat matot. Kotikohteen sisustus on yhdistelmä skandinaavista tyyliä sekä rentoa lapsiperheelle sopivaa bohotyyliä.

Olohuone ja keittiö

Kuten monessa modernissa kodissa olohuone ja keittiötila ovat samassa tilassa. Mattovalinnoilla tilaan pyrittiin saamaan harmoninen ilme. Vaaleat samansävyiset ja saman sarjan matot tuovat tilaan avaruutta.

Keittiöön valitsimme rouhean ja kevyen juuttimaton, joka on helppo imuroida ja kevyt nostaa esimerkiksi ulos tuulettumaan. Ruokapöydän alle on vaikea löytää täysin sopivan kokoista mattoa, joten matoksi valikoitui kestävä ja helppohoitoinen Pilke-matto, joka tilataan mittojen mukaan. Pilke-matossa on myös kaunis luonnollinen ilme, joten se sopii hyvin juuttimaton kanssa yhteen.

Olohuoneen lattialle asukas valitsi myös Vehnä-juuttimaton isommassa koossa. Saman sarjan mattoja erikokoisena yhdistelemällä tilan ilme pysyy harmonisena ja avarana.

Vinkki! Suojaa sohva pieniltä rasvanäpeiltä tai teräviltä kynsiltä ohuella puuvillamatolla. Matto sohvalla tuo myös runsautta ja bohohenkeä sisustukseen.

Aulatila ja Eteinen

Alakerran eteistila ja yläkerran aulatila kaipasivat myös uutta ilmettä mattoihin.

Yläkerran aulatilan seinän asukkaat olivat juuri maalanneet kauniilla petroolinsinisellä maalilla. Matoksi tilaan valikoitui kaunis ja klassinen Royal Palace viskoosimatto punaisessa sävyssä luomaan itämaista bohohenkeä sisustukseen. Tarvittaessa ohut viskoosimatto on helppo viedä ulos tuulettumaan tai siirtää pois siivouksen tieltä. Lisäksi aulan ovet mahtuvat aukeamaan helposti, kun matto ei ole niin paksu.

Alakerran eteisen mattovalinta oli myös mittojen mukaan tilattava Pilke-matto. Eteistilan koko oli haasteellinen, joten myös sinne mittojen mukaan tilattava matto oli loistava valinta. Lapsiperheessä maton helppohoitoisuutta ja kestävää materiaalia ei voi myöskään korostaa liikaa, joten Pilke-matto täyttää nämäkin kriteerit.

Seuraa kotikohdesarjaamme ja katso valinnat @ihankotona.fi Instagramissa.

2 kommenttia artikkeliin ”Lapsiperheen rivitaloasunto – Kotikohde 2”

Jätä kommentti

Paytrailin tarjoamat maksutavat
Klarna. Kokeile ennen kuin maksat.
Nimike lisätty ostoskoriin.
0 nimikettä - 0.00