Koiraperheen puutalo -Kotikohde 1

Ensimmäinen kotikohteemme oli noin kolme vuotta sitten valmistunut puutalo, jonka asukkaina on kaksi aikuista ja pieni koira. Valitsimme asukkaiden toiveiden mukaan matot ruokailutilaan, olohuoneeseen, eteiseen ja makuuhuoneeseen.

Ruokailutila

Ruokailutilassa kiinnitimme huomiota oikeankokoisen maton valintaan. Kuuden hengen ruokapöydän alle valikoitui Tuohi-matto valkoisena koossa 200×290. Tuohi-matto on napakkapintainen ja helppohoitoinen matto. Maton sileä pinta on helppo pitää puhtaana pyyhkimällä lika pois ja imuroimalla roskat. Matto ruokapöydän alla suojaa parkettilattiaa tuolien kulutukselta ja kokoaa ruokailutilan kokonaisuudeksi.

Olohuone & makuuhuone

Olohuoneessa asukkaat kaipasivat lisää väriä tilaan! Värikäs matto lattialla tuo ilmettä muuten vaaleaan, pelkistettyyn ja moderniin sisustukseen. Asukkaiden suosikki oli ehdottomasti mallistomme bohohenkinen Suri-villamatto.

Makuuhuoneeseen asukkaat kaipasivat lämpöä ja pehmeyttä mattovalintaan. Matoksi valikoitui Anna-villamatto kauniilla ja ajattomalla lettipinnalla. Oikein hoidettuna villamatosta on pitkään iloa ja se lämmittää ihanasti paljaiden varpaiden alla aamuisin.

Eteinen

Jokaisessa lemmikkiperheessä varmasti välillä tuskaillaan kuran ja hiekan määrää, mikä etenkin syksyisin ja keväisin kulkeutuu lemmikin mukana sisälle. Lemmikkiperheen arkea helpottaa helppohoitonen matto eteiseen, johon suurin osa kurasta ja hiekasta jää kiinni eikä kulkeudu eteenpäin. Vaihtoehtoina eteiseen olivat klassinen ja tyylikäs Vuono-matto sekä rouheapintainen ja luonnollinen sisalmatto.

Seuraa kotikohdesarjaamme ja katso valinnat @ihankotona.fi Instagramissa.

Jätä kommentti

Paytrailin tarjoamat maksutavat
Klarna. Kokeile ennen kuin maksat.
Nimike lisätty ostoskoriin.
0 nimikettä - 0.00