Kuusi vinkkiä viihtyisään työtilaan!

Onko etätyöskentely jo uusi normaali? Nyt viimein on aika sisustaa kotiin viihtyisä kotityöpiste. Näillä vinkeillä sisustat työhuoneesta itsellesi viihtyisän tilan.

1) Kotona työhuoneessa matto ei joudu niin kovalla koetukselle kuin julkisissa toimistotiloissa. Valitse ihana pehmoinen matto lattialle. Sukkasiltaan on mukava istua työpöydän ääressä, kun lattialla on pehmoinen matto. Pehmoisia vaihtoehtoja löydät valikoimamme puuvillamatoista ja villamatoista.

2) Hanki työtilaan viherkasveja, jotka kosteuttavat ja parantavat huoneilmaa. Jos työpyödälle ei ole tarpeeksi tilaa, ripusta kasvit roikkumaan esimerkiksi amppelista kattoon. Huoneilmaa tehokkaasti puhdistavia kasveja ovat esimerkiksi kultaköynnös, viirivehka, anopinkieli ja kultapalmu. Luonnollista tunnelmaa lisätäksesi voit laittaa isojen viherkasvien ruukunsuojaksi kauniin juuttikorin.

3) Valitse työtuoli joka miellyttää silmää ja siinä on myös mukava istua. Esimerkiksi kaunis samettinen Geneve-tuoli täyttää täysin nämä kriteerit! Hyvä työtuoli löytyy toki kokeilemalla. Tuolin valintaan vaikuttaa esimerkiksi jalkojen ja selän pituus. Sama tuoli ei sovi kaikille!

4) Muista valaistus! Työpisteellä on hyvä olla runsaasti valoa, että silmät eivät väsy niin helposti. Hyvä yleisvalo katossa on tärkeä, etenkin jos tilaan ei tule ikkunasta luonnonvaloa. Lisäksi pieni kohdevalaisin työpöydällä helpottaa työskentelyä ja on kiva lisä työpisteen sisustukseen.

5) Lähes viimeisimpänä, mutta ei tietenkään vähäisimpänä! Hyvä työpöytä on tietenkin kaiken perusta. Meidän valikoimassa työpöytiä ei valitettavasti ole, mutta hyviä edullisia ja silmää kestäviä sähköpöytiä löytyy esimerkiksi Ikean ja Jyskin valikoimista.

6) Muista välillä hengähtää hetki ja leputtaa silmiä! Nosta jalat rennosti rahille ja mieti mukavia asioita 💛

Jätä kommentti

Paytrailin tarjoamat maksutavat
Klarna. Kokeile ennen kuin maksat.
Nimike lisätty ostoskoriin.
0 nimikettä - 0.00