Kylpyhuoneen sisustusvinkit

Huomenta! Kylpyhuone ja WC ovat varmasti tiloina kodin pienimpiä, mutta samalla tärkeimpiä. Siellä pistäydytään päivän mittaan lukuisia kertoja ja etenkin aamuisin se on usein ruuhkainen. Kylppärimatto antaa tilaan mukavasti pehmeyttä ja tuntuu mukavalta myös jalan alla. Kylpyhuonemattoa voi joutua pesemään usein, joten hyvä vinkki onkin hankkia pari mattoa, jolloin toisen voi aina tarvittaessa laittaa pesuun. Muista, että WC-tilojen oven saa aina kiinni, joten voit valita myös rohkeampia värejä ja kuoseja.

Kylpyhuoneen purkkikaaos

Kylpyhuoneen tasoilla on usein purkkia ja purnukkaa valtavat määrät. Saat rauhoitettua tilaa, kun yhtenäistät säilytyspurkkien värimaailman. Yhteensopivat purnukat ovat paitsi käytännöllisiä, myös kauniita. Kylpyhuoneen sisustusta kannattaa ajatella luovasti ja käytännöllisesti. Mitä vähemmän pöydillä on rompetta, sitä helpompi sitä on pitää puhtaana.

Pyyhkeet saat ripustettua vaikka jokaiselle perheenjäsenelle omalle korkeudelle kiinnitettyyn nuppiin. Rivien ei aina tarvitse olla suorassa! Nuppeihin saat ripustettua myös kauneimmat kaulakorut ja helmet, kaikkea ei tarvitse piilottaa laatikoihin.

Vessassa kaiken tarvittavan olisi hyvä olla helposti saatavilla, mutta samalla kauniisti esillä. Vessapaperirullille ei usein löydy kaapeista tilaa, mutta koriin rullat sujahtavat kätevästi. Seinähyllylle voit asetella kylppärin kauneimmat purkit tai sommitella kauniin asetelman piristämään tilaa.

Jos tilaan tulee tarpeeksi valoa, voit laitaa kylpyhuonetiloihin myös viherkasveja, useat kasvit suorastaan nauttivat kylpyhuoneen kosteasta ilmasta. Ripusta kasvit amppeliin, asettele ikkunalaudalle tai hyllylle. Viherkasveilla saat ilmeeseen kertaheitolla ilmettä.

Kylpyhuonetilojen sisustus on onnistunut kun aamun ja illan ruuhkahuiput ovat sujuvia, tavarat on paikoillaan, kaikki perheenjäsenet huomioitu ja silmäkin vielä lepää sisustusvalinnoissa.

Päivä alkaa mukavammin,

kun kylppäri on käytännöllinen ja kaunis.

Väreillä saat piristystä vaaleaan tilaan.

Jätä kommentti

Paytrailin tarjoamat maksutavat
Klarna. Kokeile ennen kuin maksat.
Nimike lisätty ostoskoriin.
0 nimikettä - 0.00