Sisusta vihreällä

Me tykätään ajattomasta vihreästä. Vihreä on ollut sisustuksessa pinnalla jo jonkin aikaa ja sen suosio ei näytä hiipuvan. Sävyjen vivahteet ja voimakkuudet vaihtelevat vuodenaikojen ja tyylin mukaan, mutta vihreä on edelleen tyylitietoisen kodinsisustajan valinta. Ajatonta vihreää voisi sanoa jopa sisustuksen uudeksi harmaaksi, tai ainakin uudeksi kestosuosikiksi. Sisusta vihreällä ja anna mielikuvituksen lentää.

Vihreän paletti on laaja, väriä kaihtavalle sisustajalle harmaanvihreällä saa jo tarpeeksi värikkään lopputuloksen. Rohkeimmat puolestaan voivat kokeilla sisustuksen pienissä yksityiskohdissa jopa kirpeää neonvihreää. Ei ole varmaankaan sattumaa, että vihreä on meille niin mieleinen sisustusväri. Vihreällä on rauhoittava ja tasapainottava vaikutus, se luo ympärilleen levollisuutta ja saa luovuuden kukkimaan. Rauhoittava, tasapainottava, levollinen ja luova voisivat kuvailla myös tunnetta, jota me kodin sisustamisella tavoittelemme.

Vihreän yhdistetään myös luontoon ja sieltä kumpuaviin sävyihin, metsänvihreä on jo pelkästään värin nimenä kaunis ja houkutteleva. Hieman tummanpuhuva metsänvihreä on tyylikäs ja vivahteikas sävy, se sopii yhteen myös kirkkaiden värien kanssa. Keväänvihreä on puolestaan raikas kuin sadepisara ja se on hellyttävän tuore ja jopa hieman ujo sävy. Vihreitä sävyjä on helppo yhdistellä myös sisustuksen muihin sävyihin, jos olet epävarma mitkä sävyt sopivat yhteen vihreän kanssa, voit etsiä vastauksia luonnosta.

Sisusta myös viherkasveilla

Vihreällä sisustaja on ottanut varmasti omakseen myös vihersisutuksen trendit ja opit. Viherkasvit antavat kodille viimeisen silauksen ja pehmentävät sisustuksen ilmettä. Saat lopputuloksesta ilmeikkään ja mielenkiintoisen yhdistelemällä erilaisia lehtien muotoja ja sävyjä. Kerää kasveja ryhmiksi amppeleihin ja tasojen päälle. Ilmava ja siro hylly toimii viherkasveille kauniina alustana. Viherkasvit näyttävät erityisen hyvältä myös vaalean puun kanssa.

Sisustuksen yksityiskohdat

Jos et halua vihreästä hallitsevaa tai pidät enemmän neutraalista yleisilmeestä voit ripotella väriä kotiisi myös pieninä yksityiskohtina. Torkkupeitoilla, tyynyillä ja pienillä sivupöydillä saat nopeasti ja edullisesti muutosta ja piristystä kodin sisustukseen. Pienillä yksityiskohdilla voit piristää niin olohuoneen, makuuhuoneen kuin lastenhuoneenkin sisustusta. Muista leikitellä myös muodoilla ja kuvioilla. Valitse suorakaiteen muotoisen maton tilalle pyöreä vihreä matto ja saat koko tilan näyttämään uudelta.

Vuosi 2023 on päässyt mukavasti alkuun ja vaikka talven pimein ote on jo hellittämässä joudumme vielä hetken aikaa odottamaan keväänverson vihreää. Sitä ennen sisustetaan vihreällä, tunnelmoidaan kotia ja rakennetaan pesämäinen kolo pehmeän sohvan nurkkaan, sohvan joka on kenties myös vihreä.

Jätä kommentti

Paytrailin tarjoamat maksutavat
Klarna. Kokeile ennen kuin maksat.
Nimike lisätty ostoskoriin.
0 nimikettä - 0.00