M√∂kkikausi alkakoon!ūüŹ°

Kev√§√§n kohokohta on, kun pitk√§n talven j√§lkeen, lumi sulaa ja pihalle alkaa ilmesty√§ p√§lvipaikkoja. Samaan tahtiin paljastuvan maan kanssa kasvaa my√∂s m√∂kkikuume. Samalla, kun m√∂kille hurutellaan ensimm√§isi√§ kertoja, tulee mieleen my√∂s pienet p√§ivityst√§ kaipaavat sisustuspulmat. M√∂kill√§ tietty rentous on sallittua, eik√§ kaiken ei tarvitse olla niin justiinsa. P√§√§st√§ siis sisustuksessa luovuus valloilleen, irrottaudu ’kaupunkilaiss√§√§nn√∂ist√§’ ja tee m√∂kist√§ persoonallinen kes√§keidas koko perheelle.

Mökillä matot joutuvat kovalle kulutukselle. Sisään ja ulos juostaan koko ajan, joten varpaan- ja tassunjälkiä löytyy varmasti joka paikasta. Valitse kuistille ja sisääntuloon helppohoitoinen matto, jonka voit tarvittaessa vaikka harjata puhtaaksi. Kunnon kynnysmatto myös vähentää kuran kulkeutumista sisälle.

Kesäiset räsymatot ovat aina varma valinta mökille. Ei ole oikeastaan mökkiä, johon ne eivät sopisi. Ja mitä kirjavampi sitä parempi. Värikkäissä räsymatoissa pienet tahrat eivät näy ja huolettomin käyttää ne molemmin puolin ennen pesua. Mökeillä sisustus on usein ihana sekoitus vanhaa ja uutta, jolloin perinteisellä räsymatolla saat mutkattomasti yhdistettyä aikakaudet toisiinsa.

Hillitympi sisustaja valitsee kesämökilleen pelkistetymmän tyylin. Patinoituneiden puupintojen kanssa sopii yhteen raikas ja lempeäsävyinen puuvillamatto tai helppohoitoinen ja sileäpintainen polypropeenimatto. Yksivärisillä matoilla saat tarvittaessa myös rauhoittua huoneen ilmettä. Säänkestävillä matoilla saat kodikkuutta ja ilmettä myös kesäkeittiöön ja lasitetulle kuistille.

Usein mökit ovat kompakteja ja siksi sisustuksessa täytyykin ottaa käytännöllisyys huomioon. Koreilla saat kätevästi piilotettua ylimääräiset tavarat, mutta pidettyä ne kuitenkin helposti käden ulottuvilla. Pikkupöydillä saat nopeasti lisää laskutilaa ja tarvittaessa voit siirtää pöydän myös lasitetulle terassille tai kuistille. Pimeneviin iltoihin saat helposti lisähehkua paristokäyttöisillä valaisimilla. Kannettavat valaisimet on helppo siirtää terassilta sisälle aina tarpeen mukaan.

‚ėÄÔłŹM√∂kkeilyss√§ on t√§rke√§√§ v√§lill√§ vain nauttia oleilusta ja luonnonrauhasta, silloin on paikallaan tehd√§ r√§symatosta piknikmatto, ottaa mukaan hyv√§t ev√§√§t ja menn√§ laiturinnokkaan nauttimaan kes√§st√§.

Jätä kommentti

Paytrailin tarjoamat maksutavat
Klarna. Kokeile ennen kuin maksat.
Nimike lisätty ostoskoriin.
0 nimikettä - 0.00