Olohuone parvekkeella

Kevätaurinko saa ajatukset kohdistumaan jälleen pikkuhiljaa kohti kesää ja ulkotiloja. Lasitetulle parvekkeelle pääsee jo aurinkoisena päivänä nauttimaan kupillisen höyryävän lämmintä juomaa ja suunnittelemaan tulevan kesän ulkotilojen sisustusta. Kauniisti sisustettu parveke on houkutteleva ja antaa kesäasumiseen lisää neliöitä. Lapsille parveke voi toimia mitä parhaimpana retkikohteena ja majojen rakentaminen on tietysti sallittua myös kesäkeittiön nurkkaukseen.

☀️Niin ihana kuin aurinko onkin, on hyvä muistaa, että aurinko voi olla myös melko armoton tekstiileille. Myös vaihtelevat kosteusolosuhteet kannattaa ottaa huomioon ulkotiloja sisustaessa. Valitse materiaaleja, joiden takia ei tarvitse olla huolissaan, vaikka kesäsade pääsisikin yllättämään. Keinokuidut kuivuvat nopeasti, eivät homehdu ja usein myös värit säilyvät paremmin kuin luonnonkuiduissa.

☀️Valitse ulkotilojen sisustus tyylisi mukaan. Romantikko valitsee pehmeitä sävyjä, rustiikkia ja rottinkia. Romantikon päiväkahvit tarjoillaan ruusukupeista ja iltaisin istutaan kynttilän valossa. Pelkistäjä sisustaa parvekkeen eleettömän tyylikkääksi keitaaksi, jossa aamukahvit nautitaan jalat rahille nostettuna. Runsautta sisustukseen saat tyynyillä ja torkkupeitoilla ja seiniä voit koristaa hyllyillä ja seinävaatteilla.

🌿Ruukkukasveilla saat tilaan rehevyyttä ja ennen kaikkea viihtyisyyttä. Istuta terassille tarpeeksi suureen ruukkuun pieni puu ja sen ympärille kokoelma mieluisia yrttejä tai kesäkukkia. Myös monet huonekasvit nauttivat ulkona oleilusta kesäisin, voit ripustaa kasveja amppeleihin, sujauttaa ruukun koriin tai kerätä pöydälle kaikkein kauneimmat kukkijat. Huomioi kuitenkin kasveille oikeat olosuhteet, jotta esimerkiksi kasvien lehdet eivät pala liiassa paahteessa.

Kesäsisustuksessa voi myös hullutella ja kokeilla omia sisustamisen rajoja. Jos jokin ei tunnu omalta sisätiloissa, voi tilanne olla kokonaan toinen ulkosalla. Eriparisuus ja toisiinsa sointumattomat värit voivat olla juuri se lisä sisustuksessa, joka saa meidät huokaisemaan tyytyväisyyttä ja toivomaan, että kesä jatkuisi ikuisesti..

Jätä kommentti

Paytrailin tarjoamat maksutavat
Klarna. Kokeile ennen kuin maksat.
Nimike lisätty ostoskoriin.
0 nimikettä - 0.00