Ripaus Joulun taikaa – lahjaideat jokaiselle budjetille

Joulu lähestyy vauhdilla! Mikä olisikaan parempi tapa juhlistaa tätä ihanaa tunnelmallisen vuoden ajan hetkeä, kuin antamalla läheisille lahjoja, jotka tuovat iloa ja tunnelmaa kotiin . Uudet lahjaideat aiheuttavat monesti päänvaivaa. Alla esittelemme muutamia lahjaideoita ja vinkkejä, jotka sopivat eri budjeteille

Muista, että lahjan arvo ei aina ole kiinni hinnasta, vaan siitä, miten hyvin se sopii saajansa makuun. Harkitse lahjan personointia esimerkiksi valitsemalla jotain vastaanottajan lempivärin, -materiaalin tai -tyylin mukaista.

Joulun taika alkaa ihankotona.fi kautta!

10 x lahjaideat alle 25 €

Luo tunnelmaa tai ilahduta ystävää erilaisilla kynttilöillä tai kynttilän jaloilla. Kivat seinävaatteet, koristenupit ja pieni naulakko sopivat esimerkiksi lahjaideaksi opiskelijalle. Kokoa juuttikorin sisään ihana herkkukori. Juuttikori toimii myös joulukuusenjalan suojana tai suojaruukkuna viherkasveille. Marseille-saippua sopii tekstiiliien puhdistuksen lisäksi esimerkiksi meikkisiveltimien puhdistukseen tai on kaunis käsisaippua.

Kaunis ladattava led-lyhty on turvallinen tunnelmanluoja. Pienet hyllyt ilahduttavat sisustamisen ystävää tai omassa kodissa asuvaa nuorta. Säilytystilaa pienille esineille ei koskaan voi olla liikaa. Ruukut ja maljakot sopivat lahjaksi esimerkiksi vihersisustajille. Ilahduta ystävää tai perheenjäsentä uudella matolla. Kylpyhuonematto on tarpeellinen ja sitä on kiva vaihtaa aina aika ajoin. Perheen pienimmät ilahtuvat aina värikkäästä lasten liikennematosta, jota on saatavilla useissa väreissä.

Kukkuu-nalle lastenmatto

10 x lahjaideat alle 100 €

Sisustamisen lahjoissa on helppo huomioida lahjansaajan persoonaa ja tyyliä. Rakastaanko hän esimerkiksi värejä vai neutraalia skandinaavista tyyliä? Ilahduta värikkäällä matolla värien ystävää. Neutraalien sävyjen ystävällä esimerksi lyhdyt, valaisimet tai rahit on kiva lahjaidea! Pienet nukkamatot sopivat esimerkiksi makuuhuoneeseen sängyn vierustalle. Lapset rakastuvat pehmeään nalle-mattoon. Viherkasvien ystävälle ruukut ovat aina mieluinen lahja. Voiko kasveja edes olla liikaa?

Jätä kommentti

Paytrailin tarjoamat maksutavat
Klarna. Kokeile ennen kuin maksat.
Nimike lisätty ostoskoriin.
0 nimikettä - 0.00