Black Week on täällä. Villamatot -25%.

Joululahjavinkki lapselle

Ilahduta perheen pieniä tai isompia lapsia uudella matolla jouluna tai syntymäpäivänä. Uusi matto on varmasti myös perheen aikuisten mieleen. Alle olemme koonneet mieluisia mattolahjavinkkejä eri-ikäisille lapsille!

Vauvan huoneeseen!

Perheen kaikkein pienimmät eivät sisustuksesta vielä perusta, mutta mukavat pehmoiset materiaalit ja erilaiset pinnat kiinnostavat uusia taitoja opettelevaa ja liikkeelle lähtevää lasta.

Leikki-ikäisten suosikit!

Lattialla leikit sujuu mukavammin, kun alla on pehmoinen matto. Kuviollinen matto ja pehmoinen leikkialusta voi myös inspiroida uusiin leikkeihin. Leikitäänkö että ollaan savannilla Afrikassa? Otetaanko autokilpailu? Automatto on lasten suosikki vuodesta toiseen! Jos liikennematto puuttuu, tämä on aina varma lahjaidea.

Koululaisten suosikit!

Lattialla on kiva viettää aikaa esimerkiksi kirjoja lueskellen, mutta kuviolliset lastenmatot eivät ole enää isompien koululaisten juttu. Pehmoiset yksinkertaiset nukkamatot, kauniit villamatot tai värikkäät puuvillamatot ovat perheen koululaisten ja teinien mieleen. Mikä on lahjansaajan lempiväri? Ilahduta matolla hänen suosikkisävyssään!

Jätä kommentti

Tilaa ihankotona.fi uutiskirje, etusi -15%.

Luo meidän kanssa kotiisi kauniimpi arki! Tilaa ihankotona.fi uutiskirjeemme ja saat -15% alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi normaalihintaisista tuotteista. Tilaamalla uutiskirjeen saat ensimmäisenä tietoa uutuuksista, vinkkejä kodin sisustamiseen, erikoisetuja ja tarjouksia.

* pakollinen
Paytrailin tarjoamat maksutavat
Klarna. Kokeile ennen kuin maksat.
Nimike lisätty ostoskoriin.
0 nimikettä - 0.00