Viisi syytä valita villamatto – nauti luonnon lämmöstä kotonasi

Kun etsit täydellistä mattoa, valinnanvaraa on monenlaista. Miksi siis valita villamatto muiden vaihtoehtojen sijaan? Seuraavaksi kerromme sinulle viisi syytä, miksi valita villamatto kotisi kaunistukseksi!


Villamatot hylkivät luonnostaan likaa – helppo puhdistaa

Villamatto ei ole vain kaunis, se on myös likaa hylkivä! Sen luontainen rasva tekee siitä likaa hylkivät, joten tahroista ei tarvitse murehtia. Jos kuitenkin sattuu sotkua, ei hätää! Pieni määrä vettä ja rasvapitoista sappi- tai marseillesaippuaa tekee taikojaan. Kuivahtaneet tahrat? Rapsuttele ja harjaaa ne pois hellävaraisesti maton pinnasta. Villamatot ovat helppohoitoisuuden vuoksi monen lapsi- ja lemmikkiperheen suosikkeja!

Kokeile villamattoa rohkeasti esimerkiksi eteisessä tai keittiössä ruokapyödän alla!


Villamatto tarvitsee pesua vain harvoin

Paras pesu näille on viedä matto talvella lumihankeen lumihankipesuun. Lumihanki pesu talvella raikastaa ja kirkastaa villamaton. Älä siis kuluta turhaan vettä – villamatto kiittää lumesta ja raikkaasta ulkoilmasta! Villaa ei tarvitse pestä, ellei se ole oikeasti likainen ja olet esimerkiksi kaatanut kahvit villamatolle.


Villa on luonnonmateriaalia

Luonnonmateriaalit ovat aina hyvä valinta, sillä ne vanhenevat kauniisti ja kestävät aikaa. Villamatto tuo kotisii kaunista luonnollista lämpöä ja teke esiitä viihtyisän ja kutsuvan paikan. Villa on materiaalina ihanan lämmin, joten se tuntuu mukavalta jalan alla.

Villamatot ovat paloturvallisia

Turvallisuus on aina tärkeää, ja villamatto täyttää tämän vaatimuksen mainiosti. Villa ei syty herkästi palamaan, joten villamatot sopivat esimerkiksi oleskelutiloihin, joissa poltetaan aina silloin tällöin kynttilöitä.

Eettinen villavalinta – Mulesing-vapaa villa!

Käytämme mulesing-vapaata villaa, joka on peräisin Uudesta-Seelannista, Iso-Britanniasta tai Intiasta. Useimmat villamatot ovat myös valmistettu täysin värjäämättömästä villasta.


Nämä viisi syytä tekevät villamatosta yhden parhaista valinnoista kodin sisustukseen. Se on kaunis, käytännöllinen, luonnonlämmin, eettinen ja turvallinen valinta. Joten miksi et antaisi villamatolle mahdollisuutta tuoda iloa ja lämpöä kotiisi!


Jätä kommentti

Paytrailin tarjoamat maksutavat
Klarna. Kokeile ennen kuin maksat.
Nimike lisätty ostoskoriin.
0 nimikettä - 0.00