Syksyn 2022 koditūüćā

Vaikka kesä vielä jatkuukin, alkaa mieli jo suuntautua tulevaan syksyyn. Kesäkodin päivittäminen kohti viileämpiä ilmoja alkaa olla ajankohtaista. Ulkotiloista siirrytään pikkuhiljaa sisälle, illat pimenevät ja lomapäivien viipyilevä rauha väistyy tarmokkaaseen tekemiseen. On aika miettiä syksyn sisustusta ja trendejä.

Mutta miltä kodit näyttävät syksyllä ja tulevana talvena?

Luonnonmateriaalien suosio jatkaa vielä kulkuaan ja pehmeät sävyt antavat sisustukselle kauniin raamin. Toki särmääkin löytyy, joten kaikki varmasti löytävät omat suosikkinsa. Rakenna kotisi sisustus kestävälle pohjalle, kaikkea ei aina tarvitse uusia. Pienilläkin muutoksilla saat ilmeeseen vaihtelua.

Ihankotonassa suosimme persoonallisuutta ajattomassa hengessä. Mitä paremmin sisustusvalinnat kestävät aikaa, sitä helpompi pienillä muutoksilla on saada kausivaihtelua aikaiseksi.

Inspiraatiota voit etsiä käytännössä mistä vain. Se voi lähteä vaikka kauneimmasta näkemästäsi sisustustyynystä. Lempiväri voi vaihdella jopa mielialan mukaan, hyvä vinkki on valita itselle mieleisiä värejä ja materiaaleja myös kodin sisustukseen.

Joskus piristykseksi riittää uudet kynttilät olohuoneen pöydälle, tai pehmeä matto kylpyhuoneeseen. Lyhdyt tuovat pimeneviin iltoihin pehmeää valoa ja tekstiilit runsautta. Syksyllä on lupa kääriytyä torkkupeiton sisään pimeää ja viileyttä pakoon.

Syksyä kohden myös matoilta kaipaa lämpöä, etenkin jos lattiat sattuvat olemaan viileät. Villamaton pinta tuntuu jalan alla lämpimältä ja kotoisalta. Villamattojen etu on tietysti myös helppohoitoisuus, sitä ominaisuutta osataan arvostaa etenkin lapsi- ja lemmikkiperheissä.

Väreillä on iso vaikutus huoneen ilmeeseen ja tunnelmaan. Lempeän pastellinen sävy on rauhallinen, mutta piristää sisustusta kummasti. Pehmeät sävyt tuovat seesteisyyttä, mutta jos tarvitset tilaan myös särmää, lisää jokin räväkkä väri tai voimakas kuosi, näin saat sisustukseen mielenkiintoa.

ūüęźElokuisen illan l√§mp√∂ muistuttaa meit√§ viel√§ kuluneesta kes√§st√§, mutta syksyn kuulaus ja kirpeys odottavat jo aivan mustikkamets√§n takana. Nyt on hyv√§ hetki kutsua yst√§v√§t ja koolle, muistella kes√§√§ ja suunnata ajatukset kohti syksy√§.

Jätä kommentti

Paytrailin tarjoamat maksutavat
Klarna. Kokeile ennen kuin maksat.
Nimike lisätty ostoskoriin.
0 nimikettä - 0.00