Syksyn ihankotona uutuudetūüćĀ

Kirpeää ja makeaa, värikästä ja ruskeaa, niistä on ihankotonan syksy tehty. Syksyisen ruskan sävyt hivelevät silmää ja antavat kodille luonnollisen kauniin raamin. Lähestyvä viileys tarkoittaa monelle myös vetäytymistä sisätiloihin. Hämärtyvät illat antavat signaalin käpertyä kotiin ja kasata ympärille tyynymuurin pimeyttä vastaan.

Pehmeät ruskean sävyt ovat varma valinta sisustajalle, joka haluaa kotiinsa lämpöä ja tunnelmaa. Ilmettä voi piristää esimerkiksi räyhäkkäillä kynttilöillä. Lollipop Twins -kynttilät antavat silmäniloa viimeiseen liekkiin saakka, jos ylipäätään maltat polttaa niitä.

Villamattojen suosio jatkuu edelleen ja niistä onkin tullut kotien luottotekstiilejä. Syksyn uutuuksista näyttävä Paloma-villamatto sopii skandinaaviseen sisustukseen antamaan väriä ja ryhtiä. Pehmeämmistä sävyistä pitävä valitsee kotiinsa Hanki maton. Niille joille värit ja kuviot sattuvat silmään on luonnonvalkoinen Nietos kaunis ja tyylikäs vaihtoehto.

Pyöreän Pyörre-maton pinta on kaunis ja se soveltuu hyvin esimerkiksi kodinhoitohuoneeseen. Samalla kierrätysmateriaalista valmistettu matto keventää myös ympäristön kuormitusta. Tämän syksyn uutuusmattoa on saatavilla useammassa koossa ja voit kokeilla sitä myös kylpyhuonetiloihin.

Syksyihmisen paras aika on kohta käsillä ja niillekin joita syksy ei erityisemmin viehätä, alkaa sisustajan ajanjakso. Fiilistele väreillä ja materiaaleilla, yhdistele sävy sävyyn tai leikittele kuoseilla. Lisää torkkupeittoja nojatuolille, heittele tyynykasoja sohvan nurkkaan, sommittele lyhdyistä ja kynttilöistä kauniita esillepanoja tai vain nauti sateen ropinasta ikkunalaudalla. Kaikki on sallittua, tervetuloa syksy!

Jätä kommentti

Paytrailin tarjoamat maksutavat
Klarna. Kokeile ennen kuin maksat.
Nimike lisätty ostoskoriin.
0 nimikettä - 0.00