Etsi sisustamisen alelöytöjä! Vinkit aleostoksiin

Sisustaminen on hauskaa ja piristää mieltä, mutta välille se voi kirpaista myös kukkaroa. Onneksi sisustamisen alelöydöt sesonsongin alemyynneissä ovat sisustajalle loistotilaisuus tehdä sisustuslöytöjä edullisemmin. Seuraavana muutamat vinkit, jotka auttavat tekemään onnistuneita löytöjä ja luomaan uutta ilmettä kodin sisustukseen.

Vinkki numero yksi sisustamisen aleostoksille: Tee suunnitelma, mitä uutta kaipaisit kotiisi tai kesämökille!

Ennen kuin syöksyt ostoksille, mieti millaisia sisustustuotteita tarvitset ja millaisen ilmeen haluat luoda. Laadi lista esimerkiksi tarvittavista esineistä ja hahmottele mielessäsi, millaiset värit, materiaalit ja tyylit sopivat kotiisi parhaiten. Näin voit keskittyä etsimään juuri oikeita tuotteita alemyynneistä. Onko kotisi tyyli skandinaavinen, rennon boheemi vai ihanan värikäs?

Aletärpit skandinaaviseen tyyliin

Skandinaavinen sisustus on usein vaaleita ja neutraaleja sävyjä. Luonnonvalkoinen on aina suosittu perusväri, sillä se heijastaa kauniisti valoa ja luo tilan tuntua. Myös beiget, pehmeät pastellit ja muut luonnolliset sävyt sopivat kauniisti skandinaaviseen tyyliin. Ripaus kontrastia toimii aina esimerkiksi mustan tai tummanharmaan muodossa. Pidä sisustus yksinkertaisena ja vältä ylimääräisiä koriste-esineitä. Huonekalujen muotoilu on usein selkeää ja toiminnallista.

Vaikka skandinaavinen tyyli onkin minimalistinen, se ei tarkoita, että sisustus olisi kylmä tai tylsä. Lisää tilaan kodikkuutta ja pehmeyttä käyttämällä lämpimiä tekstiilejä, kuten villamattoja ja pehmeitä tyynyjä. Voit myös lisätä lämpöä ja tunnelmaa tilaan kynttilöillä tai valaistuksella.


Aletärpit boheemiin sisustustyyliin

Boheemi sisustustyyli on täynnä luovuutta, rentoutta ja persoonallisuutta. Se yhdistelee erilaisia värejä, kuvioita ja tekstiilejä luoden kerroksellisuutta sekä rennon ja kotoisan sisustuksen.

Boheemi sisustus sallii rohkean värileikin. Voit käyttää eloisia ja kirkkaita värejä, kuten oranssia, keltaista, punaista ja sinistä. Myös maanläheiset sävyt, kuten ruskea, vihreä ja terrakotta, sopivat hyvin boheemiin tyyliin. Kuvioinnit ovat myös tärkeä osa boheemia sisustusta. Voit yhdistellä erilaisia kuvioita kuvioita ja pintoja rohkeasti keskenään! Älä kuitenkaan unohda luonnonmateriaaleja ja viherkasveja, jotka ovat olennainen osa rentoa boheemia sisustusta.

Ale tärpit värikkääsen kotiin

Vaikka et olisi boheemi sisustaja voit tietenkin käyttää värejä myös hillitymmässä tyylissä. Värit sisustuksessa ovat loistava tapa tuoda iloa, energisyyttä ja persoonallisuutta. Valitse kotiisi esimerkiksi värikkäitä maljakoita, kynttilöitä, taidetta tai pieniä koriste-esineitä, jotka heijastavat mieleistä valitsemaasi väriteemaa. Älä pelkää sekoittaa eri värejä ja muotoja – tässä rohkeus on valttia. Tekstiilit, kuten tyynyt, verhot, matot ja peitot, ovat loistava tapa tuoda väriä ja eloa tilaan.

Muista! Ole ajoissa liikkeellä: Alennusmyynnit ovat usein suosittuja, joten varaudu siihen, että suosituimmat sisustamisen alelöydöt voivat aina loppua nopeasti!Jos et löydä sisustus ale valikoimasta suosikkia omaan kotiisi, muista tutustua myös uutuuksiin!

Jätä kommentti

Paytrailin tarjoamat maksutavat
Klarna. Kokeile ennen kuin maksat.
Nimike lisätty ostoskoriin.
0 nimikettä - 0.00