Matot kesäkotiin tai – mökille! Vinkit valintaan

Kesä on täydellinen hetki päivittää sisustusta ja tuoda uutta ilmettä kesäkotiin tai -mökille. Uudella matolla sisustus päivittyy hetkessä! Matot ovat erinomainen tapa lisätä kodikkuutta, pehmeyttä ja väriä tilaan. Seuraavaksi muutamat vinkit kesäkodin mattojen valintaan.

Helppohoitoiset matot kesäkotiin

Koska kesäkodissa tai kesämökillä saatetaan kulkea ulkoa sisään hiekkaa tai likaa jaloissa, on tärkeää valita mattoja, jotka ovat helppoja puhdistaa, kestävät hyvin kosteutta, likaa ja kulutusta. Helppohoitoisista polypropeenimatoista tahrat on helppo pyyhkiä pois kostealla liinalla. Irto hiekka matosta lähtee imuroimalla tai kevyellä puistelulla. Matot kestävät tarvittaessa tienkin myös vesipesua. Helppohoitoiset polypropeenimatot ilman kumipohjaa sopivat myös ulkokäyttöön eivätkä sävyt haalistu auringossa. Nämä matot sopivat niin kesämökille, keittiöihin, eteisiin tai ulkotiloihin,

Raikkaat värit – uusi ilme uudella värillä

Valitse mattoja, joissa raikkaita kesäisiä värejä. Vaaleat sävyt raikastavat ja tekevät tilasta ilmavan. Väreillä sisustuksen ilme päivittyy hetkessä uuteen. Uusi Kesäkodin matto matto voi olla sävyltään esimerkiksi hempeä roosa, raikas sininen, tyylikäs vihreä tai ajaton ja pehmeä pellava.

Kesämökillä perinteiset räsymatot sopivat hyvin. Nämä huokuvat perinteistä mummola ja mökkitunnelmaa, mutta ovat myös käytännöllisiä. Räsymattojen värikkäässä raidoituksessa lika ei näy helposti ja matot ovat myös molemmin puolinpidettäviä. Tarvittaessa voit pestä räsymatot!

Matot kesäkodin ulkotiloihin

Jos kesäkodissa tai kesämökissäsi on ulkotiloja, mieti myös ulkokäyttöön tarkoitettujen mattojen hankkimista. Nämä matot ovat erityisesti suunniteltu kestämään sääolosuhteita, kuten aurinkoa ja kosteutta. Matot viimeistelevät terassin, parvekkeen tai esimerkiksi kesäkeittiön sisustuksen.

Yllämainitut polypropeenimatot ilman kumipohjaa sopivat mainiosta myös ulkokäyttöön, sillä niiden värit eivät haalistu auringossa ja polypropeeni materiaalina kestävää kostetta. Ulkotilohin voit valita myös perinteisen terassimaton, jossa on pohjassa nappulat. Koska maton pohjassa on nappulat, matto kuivuu nopeasti kastuessaan ja alla oleva terassilaudoitus pääsee hengittämään paremmin.

Jätä kommentti

Paytrailin tarjoamat maksutavat
Klarna. Kokeile ennen kuin maksat.
Nimike lisätty ostoskoriin.
0 nimikettä - 0.00