Kesäkausi alkaa n-y-t! Loihdi upea parvekesisustus ☀️

Kesä on jo aivan nurkan takana ja viimein on aika laittaa parvekkeet ja terassit kuntoon. Terassi sisustus ja parveke sisustus kausi alkaa nyt!

Ulkotilojen sisustamien alkaa tietenkin siivouksella. Parveke sisustuksen ensimmäinen vaihe: siivoa siis talven pölyt ja tomut pois parvekkeilta ja terasseilta. Kaipaako terassin laudoitus huoltoa? Pese terassi hyvin ja suojaa se puuöljyllä. Me emme ole siivouksen ammattilaisia, terassin huolto ja pesuohjesiin voit tutustua paremmin esimerkiksi Tikkurilan kanavalta.
Kun kunnon siivous on ohi, voit keskittyä olennaiseen, ottaa kupin kahvia ja alkaa sunnitella kesän sisustus haaveita ☀️🌻

Parveke sisustus luonnonmateriaaleilla

Kun valitset luonnonmateriaaleja ulkotiloihin, huomioi että niiden värit saattavat haalistua ulkotiloissa ja ne eivät kestä kostetta. Juutti sopii materiaaliksi kuivalle lasitetulle parvekkeelle.

Säänkestävät matot huoleton valinta

Säänkestävät polypropeenimatot ilman kumipohjaa ovat helppoja ja huolettomia valintoja. Mat0t kestävät kosteutta sekä ovat UV-suojattuja, jolloin matto säilyttää värinsä auringossa. Pohjaamaton matto on läpäisevä, joten kosteus ei jää mattoon. Nämä sopivat myös avonaisille terasseille.

Perinteinen Terassimatto soveltuu ulkotiloihin ympärivuotisesti. Nappulapohjan ansiosta maton ja lattian väliin jää ilmarako, joten matto kuivuu nopeasti ja tuntuu miellyttävältä jalan alla.

Värillä on väliä! Kukat ja matto parveke sisustuksen väripilkut

Parveke sisustus puhkeaa uuteen kukoitukseen kun valitset väriä! Ulkotiloissa on ihana hullutella väreillä, vaikka se eivät olisi sisällä sinun juttu. Värikkäät räsymatot luovat ihanaa perinteistä mummonmökkitunnelmaa ja muistuttavat lapsuudesta. Huom! Puuvillamattojen värit saattavat haalistua auringossa. Viimeistele kesän värikäs parveke sisustus ihanilla istutuksilla!

Jätä kommentti

Paytrailin tarjoamat maksutavat
Klarna. Kokeile ennen kuin maksat.
Nimike lisätty ostoskoriin.
0 nimikettä - 0.00