Kodin päivitys pikkurahalla

Kevät on edennyt jo mukavasti ja katseet suuntaavatkin jo lähestyvään kesään. Vaikka sisustusinspiraatio suuntautuukin helposti ja luontevasti nyt ulos parvekkeille ja terasseille olisi sisätiloissakin silti kiva tehdä jotain pientä päivitystä. Aina muutosten ei tarvitse olla isoja, joskus ilmeen muutokseen riittää esimerkiksi sohvatyynyjen vaihto tai kukkien laittaminen maljakkoon. Kodin päivitys pikkurahalla on kiva ja helppo tapa saada kotiin pientä piristystä.

Kodin päivitys pikkurahalla, 4 vinkkiä

🌸Maljakot ja ruukut. Hanki toisiinsa sopivia maljakoita ja ruukkuja. Osta kauniiseen maljakkoon leikkokukkia tai ryhmittele kodin kasvit uudelleen. Saat näyttävyyttä ja kasvitkin viihtyvät toistensa läheisyydessä. Kauniit maljakot ja ruukut ovat näyttäviä myös yksinään. Saat maljakoilla näyttävyyttä myös kesäiselle terassille tai parvekkeelle.

🌸Pienet hyllyt. Saat kauniita esillepanoja tai tarvittavaa lisätilaa pienillä hyllyillä. Voit sijoittaa hyllyt esimerkiksi olohuoneeseen tai makuuhuoneeseen. Lastenhuoneeseen voit kerätä hyllyille perheen pienimpien kaikki tärkeimmät aarteet. Kodin päivitys pikkurahalla on helppoa ja saat vielä mahdollisesti käytännöllisemmän ja toimivamman kodin.

🌸Tyynyt ja torkkupeitot. Saat sohvanurkkauksen ilmeeseen nopeasti muutoksen vaihtamalla tyynyt ja torkkupeitot. Vaihtelemalla tyynyjä vuodenaikojen mukaan saat vaihtelua tunnelmaan. Valitse lempivärisi tai jokin sisustuksen tehosteväri. Voit yhdistellä yksivärisiä ja kuviollisia tyynyjä toisiinsa. Erilaisia pintoja ja materiaaleja yhdistelemällä saat ilmeeseen vaihtelua. Kesällä voit viedä tyynyjä myös esimerkiksi lasitetulle parvekkeelle antamaan sisustukseen mukavuutta ja runsautta. Torkkupeitot ovat tarpeellisia myös kesällä, etenkin kylminä kesäiltoina. Torkkupeittoon on ihana kääriytyä kuuntelemaan kesäillan ääniä parvekkeelle.

🌸Pikkupöydät. Aina tarpeellisia. Pikkupöytiä voi kotona olla useampiakin, niitä on helppo siirtää aina tarpeen mukaan. Pikkupöydät on käteviä esimerkiksi lukunurkkauksessa. Voit viedä pikkupöydän myös parvekkeelle kahvihetkeä varten. Sivupöydillä saat myös helposti kotiin lisää laskutilaa, eteisessä sivupöydälle on mukava laskea käsistä pikkutavarat kotiin tultaessa.

Hyvä mielikuvitus on myös hyvä apu, kun haluaa sisustaa kotia pikkurahalla. Keksi tavaroille uusia käyttötarkoituksia ja ole ennakkoluuloton. Käsistään kätevät voivat askarrella vaikka kesäiseen oleskelutilaan räsymatosta tyynyn. Usein jo pelkästään sisutustekstiilien lisääminen tuo tilaan kodikkuutta ja lämpöä. Kodin päivitys pikkurahalla voi olla siis myös hauskaa ja inspiroivaa.

Jätä kommentti

Paytrailin tarjoamat maksutavat
Klarna. Kokeile ennen kuin maksat.
Nimike lisätty ostoskoriin.
0 nimikettä - 0.00