Kesäpäivän erikoiset❤️

Mikä onkaan ihanampaa kuin kasvoilla viipyilevät kesäillan viimeiset auringonsäteet. Muut perheenjäsenet ovat jo kömpineet nukkumaan, mutta sinä olet vielä hereillä ja nautit mökkirannan rauhasta. Siirryt kenties kesäkeittiön pehmeälle rahille hyttysiä pakoon. Viileyskään ei haittaa, olet nimittäin varustautunut useammalla torkkupeitolla ja villasukilla. Sytytät muutaman kynttilän ja kuuntelet hiljaisuutta. Olet lomalla.

Ihana kesäinen vilinä, katselet parvekkeelta kun ihmisiä lipuu ohitse iloisen hersyvänä virtana. Nostat jalat rahille, nappaat pikkupöydältä lasillisen raikasta raparperimehua ja kuuntelet kesäkaupungin tuttuja ääniä. Huokaiset tyytyväisenä. Kastelet vielä helteisen päivän jäljiltä vettä janoavat parvekekukat. Olet lomalla.

Poks! Olet hyvällä tuulella, näette ystävien kanssa pitkästä aikaa oikein isolla porukalla. Olet kasannut eteiseen nipun räsymattoja, torkkupeittoja ja muuta piknikillä tarvittavaa. Tarkoitus on tehdä olo mukavaksi ja nauttia hyvästä ruoasta ja seurasta koko kesäinen päivä. Tunnelman luojiksi nappaat koriin vielä mukaan lyhtyjä ja kynttilöitä. Auringonkin pitäisi paistaa koko päivän. Olet lomalla.

Kesästä on siis moneksi. Nauti kaikista sen muodoista ja iloa tuovista hetkistä, myös niistä sateisista päivistä. Ole lomalla⛱️☀️🍓

Jätä kommentti

Paytrailin tarjoamat maksutavat
Klarna. Kokeile ennen kuin maksat.
Nimike lisätty ostoskoriin.
0 nimikettä - 0.00